Harrie Schouten workshop
Inspired by:

Workshop daktent mogelijkheden

3 februari 2020

Op zondag 1 maart 2020 organiseert Harrie Schouten weer met een aantal specialisten uit de 4×4 branche, een dagje 4×4 gerelateerde workshops. Daktent.nl zal er een workshop geven over,,, je raadt het al, daktenten 🙂

Verder staan de volgende punten op de agenda:
Gps technieken en gebruik van apps op je Smartphone, preventief onderhoud, reis voorbereidingen, reis-smartphone-fotografie, 4×4 inrichtingen en veiligheid.

Kosten: 15,- per auto
Je bent welkom vanaf 10:30 uur. Koffie/thee en iets lekkers staan voor je klaar. Betalen: graag contant op 1 maart bij Harrie Schouten.

Horeca Watergoed is de hele dag geopend om heerlijk te lunchen, of een heerlijk broodje tussendoor. Buiten staan een aantal specialisten om aandacht en uitleg over hun producten te geven. Locatie: Watergoed Tielsestraat 129, 6675 AC Valburg

Meer info en inschrijven kan via https://www.harrieschoutenreizen.nl/workshop-valburg

Over Harrie Schouten
Harrie: Mijn passie voor het avontuur is me waarschijnlijk in m’n familiegenen doorgegeven. Opgegroeid in een gezin van 9 kinderen op een tuinderij, waar we altijd ‘mochten’ werken. Ik vond het geweldig, ik hield van werken op het land en met het land. Voordat de brommer-gerechtigde leeftijd aanbrak, vond ik m’n passie in fietsen, niet hard, maar lang. Fiets-zwerf-tochten door het rijk van Nijmegen en over de Veluwe, hebben waarschijnlijk de bodem gelegd voor m’n later ontstane passie 4×4 rijden en reizen. Nog steeds maak ik in m’n vrije tijd graag fiets-zwerftochten door het buitenland, maar het 4×4 virus heeft me sinds een jaar of 20 volledig te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp