Cadeau tips voor vaderdag

5x de leukste Vaderdag cadeaus

Vaderdag komt er weer aan, dat betekent dat je je vader weer kan verassen met een leuk cadeau. Heb jij nog geen origineel cadeau gevonden, geen zorgen. Wij hebben de 5 stoerste outdoor cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Vier jij geen Vaderdag, maar wel op zoek naar een leuk cadeau, dan kan dat natuurlijk ook 😉

Bestel je cadeau voor woensdag 12 uur online dan zorgen we dat het vrijdag bij je thuis is (mooi op tijd voor Vaderdag) uiteraard kan je ook bij ons langskomen in de showroom in Baarn.

 1. Hori Hori outdoor tool van Barebones
  Een outdoor tool voor stoere vaders, een kartelmes, een scherp mes, een flesopener plus ook nog te gebruiken als schepje. Welke outdoor vader kan dit nu niet gebruiken?
  Klik hier
 2. Perculator van Petromax
  Een Perculator waar je maar liefst 9 koppen koffie mee kan zetten, bewaar de koffie in een thermosfles en heb ook in de loop van de ochtend nog een lekker bakje koffie.
  Klik hier 
 3. Stoere Yeti beker
  Handig om mee te nemen in de auto, maar ook ideaal voor op de camping, je dranken blijven er super lang warm of koud in!
  Klik hier
 4. Chef Confit, ingeblikt vlees
  Heerlijk vlees voor de stoere kampeertrips in de wildernis samen met je vader.
  Klik hier
 5. Daktent cadeau bon
  Kom je er toch niet zo goed uit? Dan kunnen we je ook een cadeau bon opsturen, zodat jullie samen in de showroom een mooi cadeau kunnen uitzoeken.
  Klik hier