Daktent Accessoires

Het Daktent.nl Experience Center in Baarn is dé plek om je te laten inspireren op het gebied van daktenten en accessoires.

Naast daktenten en bijbehorende bevestigingsmateriaal zoals dakdragers en roofracks, levert Daktent.nl alle accessoires om compact te kamperen. De aangeboden accessoires zijn met zorg uitgezocht en door ons team door en door getest.

Bestel eenvoudig online of kom naar onze showroom in Baarn.

 

Slaapaccessoires

Een goede nachtrust is essentieel om te genieten van jouw vakantie.

Naast een groot assortiment aan daktenten heeft Daktent.nl een zorgvuldig geselecteerd aanbod slaapaccessoires, zodat je nog meer van het daktentkamperen kan genieten. Denk hierbij aan een passende anti-condensmat, speciaal daktent beddengoed en upgrades voor de matrassen.

Bekijk slaapaccessoires

slaap accessoires daktent

Koken en Koelen

Koken tijdens het daktentkamperen kan zo eenvoudig of zo uitgebreid als jij zelf wilt.

Daktent.nl heeft een geselecteerd assortiment kookaccessoires beschikbaar. Uitgangspunt is dat deze accessoires niet te veel ruimte in de auto innemen. Zo heb je alles bij de hand wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. We hebben o.a. kookkisten, bekers/bestek en autokoelkasten.

Bekijk Kook- en koelaccessoires

Koken en koelen

Op de plek

Relaxen na een drukke periode is belangrijk.

Wij hebben een aantal essentiële accessoires voor op de kampeerplek geselecteerd om nog meer te ontspannen tijdens de daktentvakantie. Denk hierbij aan verlichting, stoelen/tafels, luifels en met onze solar-oplossingen ben je ook nog eens onafhankelijk van de stroom van een ander 🙂

Bekijk accessoires voor op de plek

Op de plek

Handige accessoires

Sommige accessoires maken het daktentkamperen extra fijn.

In de categorie handige accessoires hebben we een selectie van onmisbare gadgets. Denk hierbij aan opbergsystemen, anti-diefstalsets en oprijblokken om de auto te levelen.

Bekijk de handige accessoires

Verzorging

Ook tijdens de vakantie wil je fris en fruitig voor de dag komen

In de categorie ‘verzorging’ hebben we een selectie van producten om tijdens de kampeervakantie op te frissen. Denk hierbij aan biologisch afbreekbare wasmiddelen tot aan een heuse douche aan jouw auto.

Bekijk de verzorging accessoires