Anti-condensmat

DAKTENT.NL levert naast alle soorten daktenten ook bijpassende producten zoals anti-condensmatten in diverse diktes. Voor daktenten zijn er diverse oplossingen om de matrassen te beschermen.

In de meeste gevallen liggen de matrassen rechtstreeks op de bodemplaat waardoor transpiratie- en condensatievocht onder het matras kan aanslaan en er een deels nat matras ontstaat. Indien zich dit langdurig voordoet ontstaat een ideale voedingsbodem voor schimmel. Hiervoor zijn er anti-condensmaten beschikbaar, ook wel ondermatras genoemd.

Nieuw type

De nieuwe ondermatrassen hebben een zachte boven- en onderlaag, waardoor het bestaande matras niet kapot gaat zoals bij de ‘oude’ harde varianten.

Welke anti-condensmat het best geschikt is voor uw daktent hangt af van het type daktent. Heeft u een klapdaktent (deze klapt dubbel) dan adviseren wij een 15 mm variant. Dit omdat deze variant ook bijdraagt aan het ligcomfort.

In de showroom van DAKTENT.NL zijn alle daktenten voorzien van de anti-condensmatten, het is eigenlijk een onmisbaar accessoire.

Bekijk alle Anti-Condensmatten

Anti-condensmat daktent