e-tron daktent

Audi e-tron Adventure Edition

3 juli 2019

Audi e-tron daktentSpeciaal voor de Audi e-tron heeft Heron Auto Purmerend in samenwerking met DAKTENT.NL & Jurgh Car Detailing een wel heel speciale versie gemaakt. Deze e-tron adventure edition is voorzien van een camp wrap en een 2 persoons slaapplek voor onderweg.

Op 2 juli organiseerde Heron Auto een exclusieve avond vol waardevolle inzichten, bijzondere sprekers en innovatieve ontwikkelingen, waaronder ook deze speciale editie werd gelanceerd. Gastsprekers André Kuipers, Carlo van de Weijer en Mark Maaskant deelden hun inspirerende blik op de toekomst en hun huidige ervaringen op het gebied van elektrisch en autonoom rijden.

Audi e-tron

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrische Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste volledig elektrische Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

De Audi e-tron wordt geproduceerd in de CO2-neutrale Audi-fabriek in Brussel. De consumentenadviesprijs voor de Audi e-tron in Nederland bedraagt € 84.100*.

Meer informatie https://www.heronauto.nl/audi-etron

Yuna daktent

e-tron daktent audiDe bij de introductie gebruikte Yuna daktent is de eerste klapdaktent uit de Sheepie® range. Een goede toevoeging, nu heeft dit merk een oplossing voor elke auto. Een innovatieve daktent met een uniek design. De Yuna is er in 2 maten, met als basis hetzelfde doordachte ontwerp en solide lichtgewicht aluminium frame zoals de Jimba Jimba, maar dan in 2 delen, zodat er ingeklapt een compact pakket op de auto staat. Uitgeklapt ontstaat er een matras van 140x250cm en de grote variant zelfs 160x250cm. Ingeklapt is deze daktent slechts 152×130cm en de grote variant slechts 172×130cm. De framebuizen zitten, in tegenstelling tot de andere klapdaktenten, aan de buitenkant gemonteerd, waardoor er binnenin meer ruimte is.

Meer informatie https://daktent.nl/yuna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl