Loading...
Home 2017-01-31T21:23:16+00:00

Een daktent geeft u vrijheid

Een daktent is een tent die geplaatst wordt op het dak van een auto of op een trailer. Na het openklappen van het pakket komt er een tent tevoorschijn. In elke daktent ligt standaard een matras en in de meeste daktenten kan het beddengoed blijven liggen bij het inklappen. Op deze manier maakt u van uw eigen auto een kampeerauto en kunt u gaan en staan waar u maar wilt.

Daktent.be uit Baarn (Nederland) levert alle modellen daktenten van alle gerenommeerde merken. Voor zowel personenauto’s, SUV’s, off-road voertuigen en trailers.

ALLE DAKTENTEN

Koop of huur

Twijfelt u welk type daktent het beste bij uw auto past? Wilt u eerst een daktent uitproberen? Wij verhuren een ruim assortiment voor een avontuurlijke vakantie.

Daktent.bw verhuurt via de website Daktenthuren.be een uitgebreid assortiment daktenten van A-merken. De prijzen zijn inclusief professionele montage.

Bij Daktent.be bent u aan het juiste adres voor verkoop, verhuur en inruil.

DAKTENT HUREN
DAKTENT KOPEN

Voor elke auto een oplossing

Bij een daktent wordt vaak gedacht aan een safarireis met een 4×4 voertuig, terwijl een daktent ook uitermate geschikt is voor een personenauto, bestelbus, pick-up of trailer.

Een daktent is voor ieder voertuig maatwerk. Er zijn veel verschillende merken en modellen daktenten op de markt; voor iedere toepassing de juiste daktent!

Bekijk de foto’s voor een impressie of neem contact met ons op voor een advies en vergelijk diverse modellen. Benieuwd of er ook een geschikte tent voor uw auto is? Neem contact met ons op of kom naar de showroom in Baarn, Nederland (direct aan de A1/A27). Zie onze openingstijden.

CONTACT

Showroom en webwinkel

U bent van harte welkom om de daktenten te komen bekijken op onze locatie te Baarn. De voorraad is wisselend, dus bent u op zoek naar een specifiek model, bel even of we deze daktent ook uitgestald hebben staan. Zie ook onze openingstijden.

Door onze jarenlange ervaring altijd een deskundig advies; ook met betrekking tot de aanschaf van een roof rack, dakdragers en de juiste montage. Wij monteren bovendien gratis op onze locatie.

Heeft u niet veel tijd en weet u al welke daktent bij u past? U kunt bij ons ook online bestellen!

SHOWROOM
WEBWINKEL

“Het was de eerste keer dat ik een daktent heb gebruikt, maar kan het iedereen van harte aanraden. Ik heb veel regen gehad tijdens mijn tripje, maar daar heeft deze tent absoluut geen moeite mee. Ook de flexibiliteit en professionaliteit van marcel vond ik top!.”

Thomas Wieringa

“Dit is een super wijze van tentvakantie. Geen moeite met opzetten heerlijk comfortabel slapen. Het inklappen is zo simpel, nog geen 5 min en je bent weer weg.
Bedankt Daktent.nl”

Joris

“We hebben enorm genoten van dit knusse huisje op onze Renault Kangoo. De service en enthousiaste uitleg van Marcel waren perfect. En hij schroefde de daktent ook nog even op onze dakdragers.”

Sjaak en Karin

“De echt toegevoegde waarde is niet de tent, maar de uitstekende service van zowel Marcel als de importeur! Snel en goed geleverd. Hulp bij de montage en verder alle assistentie die je maar kunt wensen.”

Remco Janssen

“Marcel en Maarten werken heel professioneel en hebben echt verstand van daktenten, ze vertellen je alle ins & outs voor onbezorgde trip.

Wij huren zeker nog een keer een daktent bij daktent.nl!”

Gertjan de Vries

“Eerste ervaring met een daktent, snel en eenvoudig op te zetten en matras ligt heerlijk. Prima als extra slaapplek voor de kids. Niets mooier om hoog en droog te slapen.”

Han Maathuis

“Nu voor de 2de x een daktent gehuurd voor een kampeerweekend. Goede service van de heren, helpen met plaatsen, duidelijke uitleg erg vriendelijk en flexibel qua openingstijden. Wakker worden op het dak van je eigen auto is geweldig en kinderen vinden het helemaal fantastisch.”

Mark Maaskant

“Fantastische rondreis in Schotland gemaakt afgelopen zomer. De Jimba Jimba daktent was snel opgezet en handig in formaat mee te nemen op de auto. Op de overtocht ook geen problemen gehad met de hoogte. Alleen bij miezerig weer was het fijn geweest om nog een ondertent erbij te huren zodat je s avonds nog wat langer buiten kunt zitten.”

Marijke Broersma
Foto’s

Daktenten stallen

Heeft u geen ruimte om uw daktent op te slaan? Geen probleem!

Bij Daktent.be stallen we graag uw daktent in onze verwarmde en beveiligde ruimte.

MEER OVER OPSLAG