DAKTENT.NL Cadeaubon

Is er iemand jarig? Gaat er iemand op wereldreis? of heb je iets anders te vieren? Verblijd het feestvarken met een cadeaubon van Daktent.nl.

De cadeaubon is er in verschillende prijzen en is te gebruiken als betaalmiddel bij alle aankopen in onze showroom. Na bestelling wordt de cadeaukaart verzonden, je hebt dus een fysiek kado te geven ipv een digitale bon.

Hoe het werkt? Heel simpel. De cadeaubon bevat een unieke code die de gebruiker kan inruilen bij een aankoop. Het totaalbedrag van de bestelling wordt verminderd met de waarde van de coupon. Veel (geef-)plezier!

Rechtstreeks versturen?

Wil je de daktent cadeaubon rechtstreeks versturen? Kies dan voor de een ander afleveradres bij de bestelling. Net zo leuk en makkelijk, maar dan nóg sneller. Cadeaukaarten kun je niet retourneren. Maar geloof ons, dat is ook echt niet nodig.

Koop een Cadeaubon

Cadeaubon daktent nl

DAKTENT.NL Cadeaubon Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle cadeaubonnen die worden uitgegeven door Daktent.nl.

  • Iedere cadeaubon is voorzien van een stempel van Daktent.nl en bevat een unieke code. Deze code wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon met de code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Daktent.nl te worden verstrekt. Daktent.nl behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
  • Om een cadeaubon te gebruiken kunt u bij ons in de showroom terecht of u kunt de code vermelden bij het afrekenen in de webshop. De waarde van de cadeaubon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van de bestelling (factuur volgt los per mail). Indien u een bestelling doet die goedkoper is dan de waarde van cadeaubon(nen) dan ontvangt u een nieuwe cadeaubon met de restwaarde. De restwaarde is niet inwisselbaar voor geld.
  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van twee jaar na uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. U vindt de vervaldatum op de achterzijde van de cadeaubon.
  • Cadeaubonnen uitgegeven door Daktent.nl zijn uitsluitend inwisselbaar voor artikelen die zijn aan te schaffen op daktent.nl en daktenthuren.nl en zijn niet voor geld inwisselbaar.
  • Mocht uw bestelling hoger in waarde zijn dan de ingewisselde waarde van de cadeaubon(nen), dan dient u dit verschil te betalen. Zodra de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verwerkt.
  • Het is niet toegestaan de cadeaubon(nen) of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
  • Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.
  • Deze cadeaubon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Daktent.nl zal wijzigingen tijdig aankondigen op de website. Wij raden u aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen de cadeaubon(nen) gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubon voorwaarden.