Mooie doorontwikkeling op bestaande daktent

Campwerk Adventure

Al sinds jaar en dag is de Campwerk Adventure een graag geziene daktent. In 2019 zijn er al enkele aanpassingen gedaan aan dit model, zoals een nieuwe lichtgewicht bodemplaat, maar in 2020 heeft het Duitse Campwerk haar model een complete metamorfose gegeven. Naast een paar zichtbare aanpassingen zijn er ook een paar wijzigingen doorgevoerd in de opties. Standaard wordt de Campwerk Adventure voortaan voorzien van een binnentent en 8mm anti-condensmat. Ook is het Campwerk merklogo vernieuwd.

De Adventure is verkrijgbaar in 2 maten, de 140er is geschikt voor 2 personen en de 165er voor 3 personen. Een ondertent is verkrijgbaar in de hoogtemaat 135-150cm en 180-200cm. Tevens kan hier nog een verlenging van 25cm aan toegevoegd worden, zodat er voor nagenoeg elke voertuighoogte een oplossing is. Standaard is deze ondertent voorzien van een gesloten kuip. De meegeleverde ladder is geschikt voor een opbouwhoogte tot 180cm, met het optionele ladder verlengstuk wordt deze maat maximaal 220cm. De nieuwe Campwerk Adventure daktent is vanaf de introductie in maart per direct leverbaar en reeds te bezichtigen in onze showroom.

Doorontwikkeling 2020 model

Nieuwe boogconstructie

Campwerk Adventure 2020 model

Boogstangen aan bovenzijde
Zorgt voor betere afvoer van hemelwater

Nieuwe brede luifels

Campwerk Daktent 2020 Tiguan

Schuin weglopend aan de zijkant
Chique uitstraling

Dikkere en beklede stangen

Stangen daktent Campwerk Adventure

25mm stangen, bekleed
Stevige constructie

2 dakvensters

Dakraam daktent campwerk

Naar de sterren kijken door
de twee dakvensters

Standaard binnentent

Binnentent daktent Campwerk katoen

Binnentent voor hemelbedgevoel
en opname condens

Vernieuwde hoes

Naast een nieuwe logo
ook een vernieuwde softcover

Meer weten over de Adventure daktent van Campwerk?
Je bent van harte welkom in het Daktent Experience center in Baarn. Naast deze nieuwe Campwerk daktent staan er minimaal 35 andere daktenten opgesteld.