Columbus daktent

De Columbus daktent van Autohome, een daktent met hard cover welke eenvoudig en snel aan één kant openklapt. De Columbus is geschikt voor vrijwel elke auto en heeft een aerodynamische vormgeving.

De interieurruimte is opvallend hoog. Het toegepaste tentdoek (Airtex®) is van een uitstekende kwaliteit, bijzonder goed waterafstotend en getest bij extreme temperaturen. Het geïsoleerde tentdak is voorzien van een uitgekiend ventilatiesysteem, welke bijdraagt aan een verhoging van het comfort. De Columbus is verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren.

De daktent openen gaat gemakkelijk en snel dankzij twee gasveren. In gesloten toestand is er ruimte voor uw hoofdkussens, slaapzak of dekbed. Leverbaar in Small, Medium en Large. De Small en Medium zijn er ook in een extra lange X-Long uitvoering.

Discovery 3 columbus Xlong Black Storm daktent

Columbus Variant Black Storm >>

De Variant uitvoering van de Columbus Black Storm is een echte eye-catcher en biedt enkele extra’s, waaronder ook toegang aan de achterzijde. Leverbaar in de maten Small, Medium en Large.

Columbus Variant >>

De Variant uitvoering van de Columbus daktent is in meerdere kleuren leverbaar en biedt daarnaast enkele extra’s, waaronder ook toegang aan de achterzijde. Leverbaar in de maten Small, Medium en Large. De Small en Medium zijn ook leverbaar in een extra lange X-Long uitvoering. Bovendien zijn de Small en Medium uitvoering te voorzien van extra dakdragers; hierdoor kan er bovenop de daktent bijvoorbeeld nog een surfplank worden meegenomen.

Columbus 2dehands daktent

Daktent Columbus Variant

Columbus Series >>

De Classic uitvoering van de Columbus daktent. Een snel open te klappen daktent met een hoge interieurruimte. Deze uitvoering is er in één kleur: Wild Green. Leverbaar in de maten Small, Medium en Large.

Columbus Carbon Fiber >>

Deze speciale editie heeft t.o.v. de Columbus Variant een lichtgewicht tentdak van koolstofvezel i.p.v. polyester. Verkrijgbaar in de maten Small (slechts 42 kg!) en Medium.

No image available daktent

Columbus daktent uitklappen

Open de klip

Duw de kap omhoog

Zet de ladder aan de tent

Columbus daktent foto’s