Corona maatregelen bij DAKTENT.NL

Daktent.nl is in verband met de huidige corona-situatie open, maar bel wel even van tevoren, dan plannen we een afspraak in. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers zijn voor ons topprioriteit. Heb je al een installatie- of kijkafspraak, dan gaat deze gewoon door op de afgesproken tijd. Heb je klachten als hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts? Dan vragen we om een nieuwe afspraak te maken voor de veiligheid van jouzelf, andere bezoekers en de medewerkers van ons bedrijf. Hoe leuk onze showroom ook is voor kinderen, kom zoveel mogelijk alleen (of met partner).

Maak een afspraak door te bellen met Daktent.nl via 035 203 14 58.

Niet langskomen, wel een daktent?
Wil je advies op afstand? Mail of bel ons gerust! Wil je zelf je daktent thuis installeren? Wij bezorgen tijdelijk de gekochte daktent zonder verzendkosten bij je op de stoep en helpen je met een filmpje en telefonische ondersteuning.

Installaties van de nieuwe daktent bij ons blijft mogelijk
De installaties vinden buiten plaats en we houden afstand. Liever hebben we dat de auto bij ons neergezet wordt, de daktent en toebehoren worden dan door ons professioneel geïnstalleerd waarna de auto weer opgehaald kan worden.

We vragen je om niet te komen indien:

  • Je verkouden bent, koorts en/of keelpijn hebt.
  • Je de afgelopen 14 dagen in een risicogebied geweest en/of in contact geweest met een besmet persoon