Hapro daktent

Daktent Innovatie: Oer-Hollandse Samenwerking

19 januari 2024

In de schaduw van de historische windmolens en onder de uitgestrekte Nederlandse luchten, ontstaat een opmerkelijke samenwerking tussen twee oer-Hollandse bedrijven.

De Waard daktent

Met een gedeelde passie voor innovatie en vakmanschap, hebben Hapro en De Waard de krachten gebundeld om iets unieks te creëren: een innovatieve daktent met een ongekend geweldig doek.

Het resultaat is een product dat niet alleen respect toont voor de rijke tradities van beide bedrijven, maar ook een nieuw avontuur opent in de wereld van outdoor avonturen. Deze innovatieve daktent is een puur Hollandse inventiviteit en belooft avonturiers overal ter wereld een ongeëvenaarde ervaring onder de sterrenhemel.

Ontdek de ruime en luxueuze binnenkant van de Hapro Vista XL daktent, compleet met een comfortabel, dubbellaags matras voor gegarandeerde ontspanning tijdens je reizen. Deze tent is niet alleen ontworpen voor een goede nachtrust, maar ook met oog voor detail en functionaliteit, waardoor je moeiteloos al je benodigdheden kunt opbergen en organiseren.

Volledig in Europa geproduceerd

Wat de Hapro Vista XL nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat deze daktent volledig in Europa wordt vervaardigd. De gebruikte onderdelen zijn exclusief afkomstig uit de EU, waardoor je kunt vertrouwen op Europese kwaliteit en vakmanschap. Dit resulteert in een product dat niet alleen duurzaam is maar ook betrouwbare prestaties levert, zodat je met vertrouwen op reis kunt gaan.

Levertijd van de Hapro daktent

Leverbaar vanaf maart/april 2024. Hoewel deze indrukwekkende tent nog heel even op zich laat wachten, hebben we goed nieuws! Je kunt nu al een voorproefje krijgen en de Hapro Vista bewonderen in onze showroom in Baarn. Hier kun je de tent van dichtbij bekijken, de kwaliteit voelen en jezelf laten inspireren voor jouw toekomstige avonturen.

Als je niet kunt wachten om deze innovatieve daktent te bemachtigen, hebben we nog beter nieuws voor je. Je kunt de Hapro Vista daktent namelijk nu al voorbestellen, waardoor je verzekerd bent van een exemplaar zodra ze beschikbaar zijn..

Kom een kijkje nemen in onze showroom, laat je informeren en zet de eerste stap naar een onvergetelijke kampeerervaring met de Hapro Vista daktent.

Hapro daktent Video

Meer info en prijs
Hapro Vista XL Daktent (1)

Onderhoudstips voor de Nieuwe Hapro Daktent met De Waard Tentdoek

Als trotse bezitter van de nieuwste Hapro Vista daktent met het robuuste De Waard tentdoek wil je er natuurlijk voor zorgen dat je tent in topconditie blijft. Om je te helpen bij het verzorgen van je daktent, hebben we hier een aantal handige tips en tricks voor je.

1. Hoe maak ik mijn tentdoek schoon?

Het schoonmaken van je katoenen tentdoek is essentieel om de levensduur te verlengen. Gebruik een zachte borstel om droog vuil van het tentdoek te verwijderen. Spoel vervolgens de tent grondig af met leidingwater. Het is belangrijk om geen zeep of andere reinigingsmiddelen te gebruiken, aangezien deze lekkage kunnen veroorzaken.

2. Hoe maak ik mijn katoenen tentdoek weer waterdicht?

Een goed onderhouden katoenen tentdoek blijft over het algemeen waterdicht gedurende zijn hele levensduur. Als je toch merkt dat je tent begint te lekken, adviseren we je om alleen de specifieke lekkageplekken te behandelen met een waterdicht middel dat geschikt is voor katoen, zoals Nikwax Cotton Proof. Het is niet nodig om de hele tent opnieuw te impregneren. Het katoen van de tent is ontworpen met ademend vermogen in gedachten.

3. Hoe verwijder ik hars?

Harsvlekken kunnen soms een uitdaging zijn, maar er is een truc om ze te verwijderen. Gebruik een lepel om de harsdruppels voorzichtig weg te scheppen. Laat de overgebleven restanten vervolgens drogen, zodat je ze gemakkelijk tussen je vingers kunt verpulveren.

Daktent hapro de waard doek4. Wat te doen bij kamperen aan zee?

Kamperen aan zee is prachtig, maar het kan ook extra zorg voor je tentdoek vereisen. Spoel je tent grondig af met zoet water als je aan zee hebt gekampeerd. Zeezout kan zich namelijk ophopen op het tentdoek en vocht opnemen, wat kan leiden tot schimmelvorming.

5. Hoe lang mag ik mijn tent nat vervoeren?

Het is belangrijk om te onthouden dat een natte tent niet lang in de verpakking mag blijven zitten. Laat je daktent maximaal 24 uur gesloten zitten om schimmel en ongewenste geurtjes te voorkomen.

Met deze onderhoudstips kun je nog jarenlang van je Hapro daktent met De Waard tentdoek genieten. Vergeet niet om regelmatig inspecties uit te voeren en kleine reparaties uit te voeren als dat nodig is, zodat je kampeeravonturen altijd soepel en droog verlopen.

 

Hapro daktent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp