Daktent kopen

Een daktent kopen geeft vrijheid. Je maakt van je eigen auto een camper en kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Er zijn veel verschillende merken en types op de markt. Benieuwd of er een daktent voor jouw auto is, gebruik de servicewijzer om een indicatie te krijgen.

Daktent.nl levert alle merken en modellen daktenten, voor zowel personenauto, off-road voertuigen als aanhangers. Heb je al een daktent, maar ben je op zoek naar iets anders? inruil is ook mogelijk (meer info)

Naast het grote aanbod levert Daktent.nl daktenten tegen concurrerende marktconforme prijzen. Ook hebben we vaak tweedehands daktenten beschikbaar, meer info is te vinden over de speciale pagina betreffende tweedehands tenten.

Zo krijg je naast een deskundig advies ook de beste prijs.

Showroom

Je bent van harte welkom in onze showroom in Baarn. De koffie staat altijd klaar.
Openingstijden

Particulieren

daktent showroom

Daktent.nl verkoopt daktenten en accessoires direct aan consumenten. Kom naar onze showroom in Baarn om diverse daktenten te vergelijken of bestel via de webwinkel.

Bedrijven

Daktent servicewagen

Heeft u een bedrijf en verkoopt u af en toe een daktent. Daktent.nl levert alle merken en types daktenten. Daktent kopen? Neem contact met ons op via de B2B-pagina.

Waarom Daktent.nl?

Heeft u een daktent bij ons gekocht, dan kunt u kiezen voor onze montageservice. Wilt u zelf monteren, dan kan dat in onze Daktent Drive Thru. Uiteraard staat er een monteur klaar voor al uw vragen.

Weinig tijd? Levering op een adres naar keuze is in veel gevallen ook mogelijk.

Voor vergelijk en deskundig advies komt u naar onze showroom in Baarn (Hoek A1/A27). Standaard staan er 38 verschillende type daktenten open in de showroom.

Daktent.nl heeft de showroom direct aan de afslag Baarn Noord (Hoek A1/A27).

Daktent.nl werkt met concurrerende marktconforme prijzen.

Alle daktenten van elk gerenommeerd merk onder één dak.

Naar webwinkel

Meteen een daktent bestellen?

Bestel online, kies voor opsturen of professionele montage.
Naar webwinkel