Daktent.nl daktent trailer

UPDATE: Tijdelijk leveren wij door leverproblemen voorlopig geen aanhanger, indien u zelf een aanhanger heeft kunnen wij er een daktent opbouwen. Indien u geen aanhanger heeft adviseren wij graag waar u een geschikte aanhanger kan aanschaffen welke wij om kunnen bouwen tot daktenttrailer.

—-

De daktent.nl daktent trailer is ideaal om mee rond te trekken. Daktent.nl levert de Daktentrailer compleet naar wens, maar altijd voorzien van een aantal standaard toepassingen. De basis is een Anssems aanhanger geremd enkelas.

Standaard

  • Geremd enkelas, LxB 211×126, laadvermogen 510 kg
  • Versterkte gasdrukveren
  • Steunpoten achter
  • RVS dakdrager set voor daktent
  • Daktent, matras en ladder
  • Jimba Jimba luifel

Opties

  • Medium of Large daktent (132 of 152 breed)
  • Binnenhoogte aanhanger 48 cm of 83 cm

Vanaf 3.425,-

Eigen trailer ombouwen tot tenttrailer

Indien je zelf al een trailer of aanhanger hebt zijn er verschillende mogelijkheden om deze om te bouwen tot tenttrailer, maar er moet rekening worden gehouden met een aantal zaken. Check de hoogte van de trailer. Het laddertje kan altijd ingekort worden, maar het is goed om te beseffen dat daktenten met een overhang boven het trappetje niet ideaal zijn. Je moet dan elke keer bukken om in de tent te klimmen. Ook adviseren we om minimaal 2 uitzetpoten te monteren, zodat de trailer niet naar achter helt als deze los staat van de  auto.

Geschikte daktent voor een trailer / aanhanger

Jimba Jimba

De Jimba Jimba is een ideale tent voor 2 personen, het trappetje staat naast de aanhanger en heeft een zeer goed matras. Ideale afmeting aanhanger ongeveer 200 x 120cm.

Series 3

Daktent trailer aanhanger

De Series 3 van Eezi Awn is een klaptent tent en ideaal voor 2 tot 4 personen, het trappetje staat onder het uitklapgedeelte en is tevens de steun. Ideale afmeting aanhanger tussen de 140 en 220 lengte en minimaal 100cm breedte.

DTBD (of soortgelijk)

daktent op aanhanger

De daktenten van Dare to be Different zijn klaptenten en geschikt voor 2 personen, het trappetje staat onder het uitklapgedeelte en is tevens de steun. Ideale afmeting van de aanhanger zit tussen de 120 en 160 lengte en minimaal 100cm breedte.

Daktent.nl denkt mee

Je bent van harte welkom in Baarn met de aanhanger om e.e.a. door te spreken. Elke aanhanger / trailer is anders en voor de meeste is er een geschikte oplossing. Onder het genot van een kop koffie tonen we de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Daktent trailer defenderDaktent trailerDaktent trailer opbouw