Dare To Be Different 180L Deluxe

Met de 180L Deluxe versie van Dare To Be Different heb je door zijn uitgebreide raampartijen en dakvensters een unieke daktent om in te kamperen.

Jeep Wrangler daktent DTBD 180L
DTBD Ondertent 180L Bruin zand

De Dare To Be Differtent 180L Deluxe is een echte familie daktent. Met het gezin op reis is nog nooit zo avontuurlijk geweest.

De Dare To Be Different 180L Deluxe is een daktent met een droge instap. Dat wil zeggen dat het een overstek heeft bij de ladder. Dit heeft als voordeel dat je altijd droog je ladder op kan lopen, maar nog belangrijker hier kan je een ondertent onder hangen. De ondertent is er in verschillende hoogtes, waardoor hij op veel auto’s mogelijk is. De ondertent rits je er gemakkelijk aan. Met de ondertent creëer je in een handomdraai een riante woonkamer waar je met het gezin lekker kan eten of een spelletje kan spelen.
De ondertent heeft naast de gebruikelijke deuren ook ramen zitten, dit zorgt ervoor dat er een lichte ruimte ontstaat (wat wel zo prettig is bij slechter weer).

De DTBD 180L Deluxe is ook zonder ondertent te gebruiken.

Eigenschappen Dare To Be Different 180L Deluxe

De DTBD 180L Deluxe is een echte familie daktent, met zijn matras maat van 180x230cm kan je hier met 3 a 4 personen slapen.

De DTBD daktenten hebben allemaal een dubbeldak systeem, de rainfly zorgt ervoor dat er een extra isolatielaag boven op het reguliere dak ontstaan. Hierdoor blijven de temperaturen in de daktent doorgaans aangenaam (wanneer je naar de Noordpool gaat adviseren we vooral een hele goede slaapzak en een kruik ;))

Belangrijk voor het onderhoud van elke daktent is ventilatie, wanneer er goed geventileerd wordt ontstaat er minder condens. De 180L Deluxe kan goed geventileerd worden door de grote ramen aan de zijkant. De uitzetijzers zorgen ervoor dat er een soort luifeltjes bij de ramen ontstaan. Dit zorgt er dan weer voor dat het niet in zal regenen. Hierdoor kan je ook tijdens een regenbui de ramen open laten staan, zodat je goed kan ventileren. Om insecten buiten te houden zijn alle ramen voorzien van muskietengaas.

In de DTBD 180L Deluxe ligt een 6 cm dik matras. Om het matras heen zit een afritsbare, wasbare hoes van 100% katoen. Standaard zitten er gemakkelijke opberg vakken in de daktent, handig voor je telefoon, e-reader, lampje of andere kampeerspullen.

Bij de 180L Deluxe kan je in de avond met zijn alle naar de sterren kijken. Op het dak zitten twee grote dakramen dichter bij de natuur kan je bijna niet komen.

Accessoires

 • Schuifwand
 • Bagagehangmat
 • Anti-condensmat (dit zorgt ervoor dat er minder condens in de daktent ontstaat)
 • Ondertent deze is er in twee versies, dit zorgt ervoor dat hij bijna op elke auto mogelijk is. De ondertent is inclusief grondzeil(deze rits je erin vast)

Specificaties Dare to be Different 180L Deluxe

 • Tent en flytop (kleur): Sunset/Coffee combinatie of groen
 • Tent (materiaal): 300g canvas (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en UV-bestendig;
 • Fly-top (materiaal): 420D 100% polyester Oxford met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en Uv-bestendig;
 • Transporthoes (materiaal): PVC (1200D-680g), naden hoogfrequent gelast;
 • Matras: 180cm x 220cm x 6cm (lxbxh) polyester met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen;
 • Bodemplaat: hogedruk verlijmde aluminium sandwich plaat met extra versterkingen;
 • Ladder: 1x aluminium telescopisch, standaard 2.3m (2.6m zijn als optie leverbaar);
 • Afmeting in transport hoes: 1850m x 125cm x 30cm (lxbxh);
 • Afmeting opgezet: 180cm x 310cm x 126cm (lxbxh);
 • Gewicht: 70kg;
 • Garantie: 2 jaar.

Specificaties

Merk Dare To Be Different
Type daktent Breedteslaper
Personen 4 personen
Kleur Bruin-Zand Groen
Coverkleur Grijs
Cover Soft
Matrasmaat 180 x 240
Binnenhoogte +/- 110cm
Gesloten hoogte +/- 40cm
Gesloten breedte 120cm
Gesloten lengte +/- 180cm
Gewicht -
Laddertype Telescoopladder
Extra luifel Nee
Ondertent Optie
Schoenenzakken Optie
Thermotent Nee

Reviews van onze klanten

Stel hier je vraag over de Dare To Be Different 180L Deluxe

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.