Eezi-Awn Galaxy

De Eezi-Awn Galaxy daktent is ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop buitenliefhebbers kamperen ervaren en biedt ongeëvenaard comfort, gemak en veelzijdigheid.

Eezi-Awn Galaxy daktent
Eezi-Awn Galaxy Rooftent

De Galaxy is een revolutionaire kijk op softshell-tenten. Dankzij het gasveermechanisme is het openen en sluiten van deze tent een fluitje van een cent en duurt minder dan 1 minuut. Met een gewicht van slechts 45 kg en zijn eigen aluminium reksysteem is de Galaxy ontworpen voor moeiteloze draagbaarheid.

Deze tent is gemaakt van duurzaam 260GSM ripstop-canvas en beschikt over twee grote ramen aan elke kant en helder PVC in het dak voor optimale sterrenkijkervaringen. Compleet met een 7cm matras met hoge dichtheid, buitentent, twee opbergvakken aan elke kant en een afneembare aluminium ladder, biedt hij zowel comfort als gemak.

Het innovatieve ontwerp maakt eenvoudige installatie of demontage met slechts twee personen mogelijk. Ingeklapt is het een compact pakket met een formaat van 210 cm x 140 cm x 16 cm en wordt hij beschermd door een PVC-hoes welke aangetrokken wordt met een spanband.

Specificaties

Merk Eezi-Awn
Type daktent Lengteslaper
Personen 2 personen
Kleur -
Coverkleur Zwart
Cover Soft
Matrasmaat -
Binnenhoogte -
Gesloten hoogte +/- 20cm
Gesloten breedte 140cm
Gesloten lengte +/- 210cm
Gewicht +/- 45kg
Laddertype Schuifladder
Extra luifel Nee
Ondertent Nee
Schoenenzakken Standaard
Thermotent Nee

Eezi-Awn Galaxy - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Stel hier je vraag over de Eezi-Awn Galaxy

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.