Eezi-Awn Jazz 1200

De Eezi-Awn Jazz daktent is de meer budget bewuste keuze van het merk Eezi-Awn, maar zonder dat er ingeleverd is op kwaliteit.

Discovery 5 daktent jazz
Daktent aanhanger Jazz

De Eezi-Awn Jazz 1200 een op en top Eezi-Awn product. De Jazz daktent wordt in Zuid-Afrika geproduceerd, op dezelfde productielijn als de Series 3 en Xklusiv modellen; verkrijgbaar in een 1200, 1400, 1600 en 1800 uitvoering.

Speciaal voor de Europese markt wordt de Eezi-Awn Jazz 1200 daktent in een frisse twee kleuren combi geleverd; bosgroen met beige. Een verlengde ladder (tot 230cm) is als optie leverbaar.
De Jazz behoort tot de lichtgewicht daktenten. De Jazz is een breedteslaper dat zorgt ervoor dat het pakket op je auto lekker compact is.

De fly die over de daktent heen zit loopt niet alleen over het dak maar ook over de luifeltjes aan de zijkant. Dit zorgt ervoor dat het geheel extra geschikt is voor gebieden waar veel regen valt en het slechter weer is.

Eigenschappen Eezi-Awn Jazz 1200

  • Tentdoek: 260 g/m2 poly-katoen ripstop met teflon coating
  • Zware kwaliteit PVC regenfly en transporthoes
  • Frame: Houten bodem met geanodiseerde aluminium profielen
  • Ladder: Aluminium en in hoogte verstelbaar tot 208cm (optie tot 230cm is mogelijk)
  • Matras: 6,5cm dik schuim
  • Matrashoes: Katoen met Afrikaanse design print
  • Zware YYK ritsen, ook in de horren en met nylon versterkte clips
  • Zware kwaliteit insectenhorren
  • Ingebouwde ventilatie openingen

Accessoires

Specificaties

Merk Eezi-Awn
Type daktent Breedteslaper
Personen 2 personen
Kleur Grijs Zand
Coverkleur Groen Zwart
Cover Soft
Matrasmaat 120 x 240
Binnenhoogte +/- 115cm
Gesloten hoogte +/- 35cm
Gesloten breedte 120cm
Gesloten lengte +/- 120cm
Gewicht -
Laddertype Schuifladder
Extra luifel Nee
Ondertent Nee
Schoenenzakken Nee
Thermotent Nee

Eezi-Awn Jazz 1200 - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Maartje Leek - 14 oktober 2018

Afgelopen zomer 3 weken met deze tent rondgereisd door Noorwegen op onze Peugeot 307, welke veel bekijks trok. Het was onze eerste ervaring met het reizen met daktent en wij hebben deze tent als zeer fijn ervaren. Überhaupt het reizen met daktent an sich, maar de Jazz van Eezi-Awn was voor ons perfect. Onze kleine auto hield het prima en het fijne aan deze tent is dat hij naar de zijkant uitklapt. Dit zorgt voor een lengte van 240 cm, wat erg fijn is als je zelf 198 cm telt! Het in- het uitklappen van de tent is werkelijk 2 minuten werk en hij kan opgezet worden op zowel een harde als zachte ondergrond. De mannen van Daktent.nl zijn erg behulpzaam en hebben ons goed geadviseerd over het beste model daktent voor onze auto. Voor vertrek werd de tent vakkundig door hun geïnstalleerd en kon het avontuur beginnen! Bedankt en tot volgend jaar zomer!

Dorien - 14 oktober 2018

Ik ben met een heerlijk gevoel op vakantie gegaan door de zeer goede service van daktent.nl. De tent is prima alleen op te zetten in 10 minuten en ook geschikt als je geregeld van locatie verwisseld tijdens je vakantie. Het demonteren is met twee personen eenvoudig te doen. Het enige wat je vooraf moet bedenken of je wel/geen daktent op je kever laat plaatsen, is of dat je in staat bent om je hele vakantie terug te zwaaien naar al die vrolijke gezichten die voorbij rijden. Mijn glimlach werd tijdens mijn vakantie alleen maar groter.... Op naar het volgend seizoen! Dank jullie wel Marcel & Maurice. Top!!!!

Patty - 24 maart 2017

Fijne daktent. Hebben deze 1 week gehuurd en ook de Jimba Jimba een weekend geprobeerd. Beide tenten bevielen goed, matras van de Jimba beviel beter, maar voor ons was de Jazz qua formaat beter. Wij rijden een Swift en het dak is kort.

Karst & Monique - 5 november 2016

Wij zijn gek op dit leuke model. We hebben de 120cm brede (1200) en dat lijkt klein, maar is ruim genoeg voor ons. Lekker donker te maken en de prijs voor het topmerk Eezi Awn is heel netjes. Het is geen Series 3, maar voor ons prima.

Stel hier je vraag over de Eezi-Awn Jazz 1200

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.