Eezi-Awn Jazz 1600

De Eezi-Awn Jazz daktent is de meer budget bewuste keuze van het merk Eezi-Awn, maar zonder dat er ingeleverd is op kwaliteit.

Daktent Hilux Jazz eezi awn
Hilux Daktent Jazz 1600

De Eezi-Awn Jazz 1600 een op en top Eezi-Awn product. De Jazz daktent wordt in Zuid-Afrika geproduceerd, op dezelfde productielijn als de Series 3 en Xklusiv modellen; verkrijgbaar in een 1200, 1400 ,1600 en 1800 uitvoering.

De Jazz 1600 heeft een matras maat van 160x240cm, heerlijk ruim voor drie personen.

Speciaal voor de Europese markt wordt de Eezi-Awn Jazz 1600 daktent in een frisse twee kleuren combi geleverd; bosgroen met beige. Een verlengde ladder (tot 230cm) is als optie leverbaar.
De Jazz behoort tot de lichtgewicht daktenten. De Jazz is een breedteslaper dat zorgt ervoor dat het pakket op je auto lekker compact is.

De fly die over de daktent heen zit loopt niet alleen over het dak maar ook over de luifeltjes aan de zijkant. Dit zorgt ervoor dat het geheel extra geschikt is voor gebieden waar veel regen valt en het slechter weer is.

Eigenschappen Eezi-Awn Jazz 1600

  • Tentdoek: 260 g/m2 poly-katoen ripstop met teflon coating
  • Zware kwaliteit PVC regenfly en transporthoes
  • Frame: Houten bodem met geanodiseerde aluminium profielen
  • Ladder: Aluminium en in hoogte verstelbaar tot 208cm (optie tot 230cm is mogelijk)
  • Matras: 6,5cm dik schuim
  • Matrashoes: Katoen met Afrikaanse design print
  • Zware YYK ritsen, ook in de horren en met nylon versterkte clips
  • Zware kwaliteit insectenhorren
  • Ingebouwde ventilatie openingen

Accessoires

Specificaties

Merk Eezi-Awn
Type daktent Breedteslaper
Personen 3 personen
Kleur Grijs Zand
Coverkleur Groen Zwart
Cover Soft
Matrasmaat 160 x 240
Binnenhoogte +/- 115cm
Gesloten hoogte +/- 35cm
Gesloten breedte 120cm
Gesloten lengte +/-160cm
Gewicht -
Laddertype Schuifladder
Extra luifel Nee
Ondertent Nee
Schoenenzakken Nee
Thermotent Nee

Eezi-Awn Jazz 1600 - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Marcel - 7 februari 2019

Vorig jaar 09 augustus 2018 voor het eerst op pad geweest met de Eezi-Awn Jazz. Helaas was dit het eerste tripje en helaas met verschrikkelijke omstandigheden. Op een open campingveld in Zeeland met windsnelheden 8/ 9 beaufort. Maar toch super tevreden! Opzetten is een werkje van niks. De matras slaapt goed, voorkeur wel een vochtwerende ondermatras van 10mm erbij te nemen. We hadden wat feedback gelezen dat ie wat aan de dunne kant zou zijn, maar wij hebben daar geen last van gehad, maar de ondermatras geeft net dat beetje extra comfort. We hebben de 1600, en hebben er met twee volwassenen en een kind heel goed in kunnen slapen. Ruimte zat en een mooie maat. We zijn even bezig geweest met inklappen en de afdekhoes er goed op krijgen. Een paar keer geoefend en toen hebben we er handigheid in gekregen. De hoes wordt vanzelf ook nog wat flexibeler. Met 10 minuten was alles opgeklapt en ingepakt. Veel bewondering gekregen en vragen. Kortom, heel erg happy met de tent! Ondanks de Nederlandse storm uitstekend gehouden. Voor het uitklapbare gedeelte van de tent misschien wel handig om eventueel bij een storm, hem vast te kunnen zetten met twee scheerlijnen. De service bij aanschaf van de tent was helemaal super. De tent is snel en goed gemonteerd, alles duidelijk uitgelegd, en een kopje koffie erbij. Deze heren hebben hart voor het werk en spreken uit eigen ervaring en werken met plezier. Het is geen verkoop product om winst te maken, maar een product die met liefde wordt uitgelegd en verkocht. Ze luisteren goed naar de wensen en als het niks is zeggen ze even goed "nee". Marcel enorm bedankt voor de gastvrijheid en de service en tijd die jullie erin hebben gestoken. Ga zo door!! Dit jaar weer op pad! Maar dan richting Italië en bagageaanhanger. Tevens een aanschaf van tweede daktent voor op de aanhanger. Verhaal wordt vervolgd met twee verschillende daktenten.

Gertjan - 25 april 2018

We zijn afgelopen weekend voor het eerst op pad geweest met de Jazz. Super tevreden! Opzetten is een werkje van niks. De matras slaapt goed. We haden wat feedback gelezen dat ie wat aan de dunne kant zou zijn, maar wij hebben daar geen last van gehad, We hebben de 1600, en hebben er met twee volwassenen en een kind heel goed in kunnen slapen. We zijn even bezig geweest met inklappen en de afdekhoes er goed op krijgen. Even een paar keer doen en dan hebben we daar ook handigheid in denk ik. De hoes wordt vanzelf ook nog wat flexibeler. Maar het mag alsnog geen naam hebben. Met 10 minuten was alles opgeklapt en ingepakt. Kortom, heel erg happy met de tent! De service bij aanschaf van de tent was helemaal super. De tent is snel en goed gemonteerd, alles duidelijk uitgelegd, en een kopje koffie erbij:-) Dankjewel!

Stel hier je vraag over de Eezi-Awn Jazz 1600

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.