Eezi-Awn Series 3 1600

De Eezi Awn Series 3 1600 daktent is een zeer ruime en kwalitatief hoogwaardige tent voor drie personen.

Range Rover Classic daktent Series 3 1600 eezi awn
Toyota Hiace daktent series 3 2200 gesloten

De Eezi-Awn Series 3 1600 daktent is het voorbeeld en de inspiratiebron van veel daktenten welke vandaag de dag op de markt zijn. Kortom, deze daktent is de standaard waaraan andere daktenten worden gemeten. Met een kwart eeuw ervaring in de meest extreme omstandigheden in de natuur heeft Eezi Awn hun focus gelegd op de beste materialen voor extreme omstandigheden.

De series 3 is breedteslaper, hierdoor is het pakket op je auto compact. De 1600 is een drie persoons daktent met een matrasmaat van 160x240cm. Hierdoor kan je er gemakkelijk met twee volwassenen en een kind in slapen. Vanwege zijn softcover kan je je slaapzak of dekbed er lekker in laten liggen. Met het handige ratel systeem heb je de PVC hoes zo vast zitten en ben je klaar om te vertrekken.

De Eezi-Awn Series 3 1600 heeft uitzetijzers dit zorgt ervoor dat je aan de zij en voorkant van de tent een soort kleine luifeltjes krijgt. Dit heeft als grootste voordeel dat het niet in zal regenen, je daktent goed ventileren is hierdoor dus geen probleem.

Ook bij deze daktent adviseren we een anti-condensmat. Dat heeft twee redenen, het zorgt ervoor dat er minder condens ontstaat in de daktent en het geeft 15 mm extra slaapcomfort.

Eigenschappen Eezi-Awn Series 3 1600

  • Tentdoek: 260 g/m2 poly-katoen ripstop met teflon coating
  • Zware kwaliteit PVC regenfly en transporthoes
  • Frame: Houtfineerplaten bodem met geanodiseerde aluminium profielen
  • Ladder: Aluminium en in hoogte verstelbaar (tot max 208cm lengte)
  • Matras: schuim 65mm dik
  • Matrashoes: Katoen met Afrikaanse design print
  • YYK ritsen en met nylon versterkte clips
  • Zware kwaliteit insectenhorren met trapeziumvormige microvezel
  • Ingebouwde ventilatie openingen

Tips om je Eezi-Awn assortiment uit te bereiden 😉

Specificaties

Merk Eezi-Awn
Type daktent Breedteslaper
Personen 3 personen
Kleur Groen Grijs
Coverkleur Groen Zwart
Cover Soft
Matrasmaat 160 x 240
Binnenhoogte +/- 115cm
Gesloten hoogte +/- 35cm
Gesloten breedte 120cm
Gesloten lengte +/-160cm
Gewicht -
Laddertype Schuifladder
Extra luifel Nee
Ondertent Nee
Schoenenzakken Nee
Thermotent Nee

Eezi-Awn Series 3 1600 - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Imke - 22 juni 2019

Super vriendelijke, ervadingsdeskundige, humoristische mensen die met je meedenken en problemen oplossen. Alle menselijkheid die bij ‘grote’ bedrijven ontbreekt is terug te vinden bij daktent.nl. De tent zelf bevalt super goed! Makkelijk op te zetten, kwalitatief goed, een vrolijk matras en lekker ruim. Het komend jaar gaan wij dagelijks gebruik maken van deze tent en gaan dat vol vertrouwen aan.

Regine & Anthony - 16 oktober 2018

Wat een wereld tent! Wij zijn met z’n tweeën maar hebben voor de 160 breedte gekozen. Lekker ruim. Harde stortbuien heeft de tent prima doorstaan. Je lijdt echt niks daarboven. Geen zorgen dus. Gewoon alles dicht doen en genieten van het gekletter. Goed matras. We hebben de tent in 4 minuten staan. We verlangen ernaar weer een excuus te zoeken om op pad te gaan.

Hanzel - 1 juli 2016

Wat een toptent. Ik heb een Defender 110 en een Eezi Awn 1600 series 3 met ondertent. Het doek is zeer stevig waardoor de tent een robuuste uitstraling heeft. Matras is ook zeer goed, alleen het motiefje doet wat ouderwets aan:) maar daar hebben we toch een molton overheen. Kortom: de perfecte tent voor ons (2 volwassenen en 1 kind van 7).

Stel hier je vraag over de Eezi-Awn Series 3 1600

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.