iKamper Skycamp 2.0

iKamper kwam in 2017 op de markt met de vierpersoons Skycamp (voorheen Sky4x), tot heden het meest succesvolle tent-crowdfunding project van het Amerikaanse Kickstarter-project. Sinds 2019 is de Skycamp opgevolgd door de Skycamp 2.0, een doorontwikkeling op de reeds bestaande Skycamp.

Dodge Ram daktent iKamper (2)
iKamper Skycamp 2.0 Volkswagen Amarok

De iKamper Skycamp 2.0 is een hardcover breedteslaper. Wat wil dit nu zeggen? Het is een klaptent zonder dat je er een losse hoes overheen hoeft te doen. De iKamper Skycamp 2.0 staat dan ook binnen 2 minuten, doordat je alleen de bak maar met de gespen open hoeft te doen, je geeft de bak een zetje en je bent zo goed als klaar.

De skycamp is een echte familie daktent met een matrasmaat van 197x203cm. De harde bak geeft voldoende ruimte om een slaapzak in te laten liggen.
De skycamp is wat men noemt een 4 seizoenen daktent. Of je nu naar het warme zuiden of het koude noorden gaat, hij kan het allemaal aan. De skycamp heeft een groot dakraam waardoor je in de avond naar de sterren kan kijken. De luifeltjes boven de ramen voorkomen dat de regen binnen komt.

De harde cover van de skycamp 2.0 is er in twee uitvoeringen, glanzend en rocky black. De skycamp is uit te bereiden met diverse handige accessoires waaronder een luifel en ondertent. De ondertent geeft je een riante woonkamper waar je gemakkelijk met het hele gezin kan eten.

Eigenschappen iKamper Skycamp 2.0

  • Stof: 300 grams poly-katoen/canvas + polyester fly
  • Vloer: honingraat aluminium panelen
  • Matras: foam met hoge dichtheid (4,5 cm dik)

Accessoires

Specificaties

Merk iKamper
Type daktent Breedteslaper
Personen 4 personen
Kleur Glanzend Rocky Black
Coverkleur -
Cover Hard
Matrasmaat 190 x 210
Binnenhoogte +/- 90cm
Gesloten hoogte +/- 35cm
Gesloten breedte 145cm
Gesloten lengte +/- 220cm
Gewicht -
Laddertype Telescoopladder
Extra luifel Optie
Ondertent Optie
Schoenenzakken Optie
Thermotent Nee

Reviews van onze klanten

Marcel - 30 maart 2021

Perfecte daktent, ruim en goede kwaliteit materialen. Super makkelijk opzetten. In februari voor het eerst een week mee gekampeerd. Super stabiel en comfortabel geslapen. We kunnen niet wachten op onze volgende kampeer trip.

Rob - 21 maart 2021

In Februari 1e keer een week mee gekampeerd in het bos in nederland en is super bevallen. Super makkelijk opzetten binnen 2 minuten. Enorm ruim, materialen en afwerking erg goed. Zit perfect op het dak van onze defender 110 met frontrunner roofrack. We hebben de awning er bij gekocht, die is mooi groot en leidt de warmte mooi omhoog. Lijkt me in de zomer ook erg goed voor schaduw. We hebben er een grote tarp bijgekocht om makkelijker weg te kunnen met de auto en spullen te laten staan. We kunnen niet wachten op onze volgende trip. We zijn ook erg benieuwd naar ervaringen bij regen en harde wind maar ik maak me daar geen zorgen over.

Stel hier je vraag over de iKamper Skycamp 2.0

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.