iKamper Skycamp Mini 2.0

iKamper kwam in 2017 op de markt met de vierpersoons Skycamp (voorheen Sky4x), tot heden het meest succesvolle tent-crowdfunding project van het Amerikaanse Kickstarter-project. Sinds 2019 is de Skycamp opgevolgd door de Skycamp 2.0, een doorontwikkeling op de reeds bestaande Skycamp. Daar is nu een compacte 2-persoons variant bijgekomen, de Skycamp Mini. Deze variant had iKamper al langer in de planning staan; na de introductie in Noord-Amerika volgt in april 2020 de introductie van deze variant in Europa.

iKamper mini Rocky Black
Toyota CH-R daktent iKamper mini gesloten

De iKamper Skycamp mini 2.0 is een hardcover breedteslaper. Wat wil dit nu zeggen? Het is een klaptent zonder dat je er een losse hoes overheen hoeft te doen. De iKamper Skycamp mini 2.0 staat dan ook binnen 2 minuten, doordat je alleen de bak maar met de gespen open hoeft te doen, je geeft de bak een zetje en je bent zo goed als klaar.

De skycamp is een twee persoonsdaktent met een matrasmaat van 205x128cm. De harde bak geeft voldoende ruimte om een slaapzak in te laten liggen.
De skycamp is wat men noemt een 4 seizoenen daktent. Of je nu naar het warme zuiden of het koude noorden gaat, hij kan het allemaal aan. De skycamp heeft een groot dakraam waardoor je in de avond naar de sterren kan kijken. De luifeltjes boven de ramen voorkomen dat de regen binnen komt.

De harde cover van de skycamp mini 2.0 is er in twee uitvoeringen, glanzend en rocky black. De daktent heeft maar een gewicht van 57 kilo. Gezien de grootte en gewicht van de daktent zal deze op de meeste auto’s passen.

Eigenschappen iKamper Skycamp mini 2.0

  • Stof: 300 grams poly-katoen/canvas + polyester fly
  • Vloer: honingraat aluminium panelen
  • Matras: foam met hoge dichtheid (4,5 cm dik)

Accessoires

Specificaties

Merk iKamper
Type daktent Breedteslaper
Personen 2 personen
Kleur Glanzend Rocky Black
Coverkleur Zwart
Cover Hard
Matrasmaat 128 x 205
Binnenhoogte +/- 90cm
Gesloten hoogte +/- 35cm
Gesloten breedte 145cm
Gesloten lengte +/- 140cm
Gewicht -
Laddertype Telescoopladder
Extra luifel Optie
Ondertent Optie
Schoenenzakken Optie
Thermotent Nee

iKamper Skycamp Mini 2.0 - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Stel hier je vraag over de iKamper Skycamp Mini 2.0

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.