Quick Pitch MiniMax

De Quick Pitch MiniMax is ontworpen om op nagenoeg elk voertuig te monteren. Hij past perfect op auto's met een korter dakoppervlak of op de laadbak van een Pick-Up. De naam MiniMax is ontstaan doordat er een klein pakket uitklapt tot een ruime daktent.

Quick Pitch MiniMax daktent Defender 130
Quick Pitch MiniMax Defender 130

Quick Pitch heeft de MiniMax ontwikkeld met de insteek om de tent makkelijk en snel te kunnen openen, terwijl hij toch de stevigheid biedt waar Quick Pitch voor staat. De hardcover opent na een klein zetje d.m.v. gasveren.  Vervolgens trek je aan een koord en komt de ‘lade’ naar buiten. Plaats de ladder daarna op de veiligheidsbeugel, steek de tentstokken in de luifel en je bent klaar!

Zoals alle Quick Pitch producten is deze daktent gemaakt van het beste aluminium zonder gebruik te maken van bouten of popnagels in de basisconstructie. Dit voorkomt niet alleen lekken, maar biedt ook de grootst mogelijke stevigheid. Door het zeer stevige ontwerp kan er 40 kg op het dak van de MiniMax Daktent worden geladen.

De tent zelf is gemaakt van stevig canvas en heeft aan alle zijden een luifeltje. Aan de binnenkant van de tent zit een dubbele USB 12 Volt aansluiting en een LED lampje. De LED kan schakelen tussen wit en rood licht. Rood licht trekt namelijk minder insecten aan dan wit licht. Verder bevinden zich meerdere opbergzakken aan het plafond van de tent.

De MiniMax heeft hetzelfde matras als de ‘normale’ Quick Pitch daktent, met een lengte van 218cm en een breedte van 125cm. Het matras van de Quick Pitch MiniMax is echter opvouwbaar, zodat het in de gesloten MiniMax past. Het 75 mm dikke matras van High Density Foam biedt een comfortabele slaapervaring. Gesloten is er volgens de fabrikant nog ruimte over voor een deken en 2 kussens.

Specificaties

Merk Quick Pitch
Type daktent Breedteslaper
Personen 2 personen
Kleur Grijs
Coverkleur Zwart
Cover Hard
Matrasmaat 125 x 210
Binnenhoogte +/- 115cm
Gesloten hoogte +/- 35cm
Gesloten breedte 148cm
Gesloten lengte +/- 130cm
Gewicht +/- 100kg
Laddertype Telescoopladder
Extra luifel Nee
Ondertent Nee
Schoenenzakken Nee
Thermotent Nee

Quick Pitch MiniMax - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Stel hier je vraag over de Quick Pitch MiniMax

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.