Roofnest Condor 2 XL

Door te combineren wat Roofnest heeft geleerd uit jarenlange praktijkervaring en feedback van klanten, is de nieuwe Condor 2 volledig opnieuw ontworpen met verbeterde materialen, een stevigere constructie en een interieur rijk aan functies die samen een generatiesprong voorwaarts vertegenwoordigen in de evolutie van daktenten.

Condor 2 XL Roofnest daktent
Roofnest Condor 2 XL

De Condor 2 is een ideale metgezel voor nagenoeg elk voertuig en herbergt een queensize slaapgedeelte dat kan worden opgevouwen vanuit een compact formaat. De volledig opnieuw ontworpen en versterkte schaal is standaard afgewerkt met een robuuste Line-X-coating en biedt nu de mogelijkheid om optionele dakdragers te monteren – een primeur in de sector voor een uitklapbaar ABS-systeem. Het interieur is aanzienlijk geüpgraded met een traagschuimmatras uit één stuk.

Extra upgrades ten opzichte van de Condor 1.0 zijn onder meer: ​​2 HVAC-poorten voor een verwarming of airconditioning, 3 dimbare LED’s (binnen en buiten), verduisterend tentmateriaal, aangepaste ramen en stevige afsluitbare grendels.

Specificaties

Merk Roofnest
Type daktent Breedteslaper
Personen 4 personen
Kleur Grijs
Coverkleur Matzwart
Cover Hard
Matrasmaat -
Binnenhoogte +/- 125cm
Gesloten hoogte +/- 35cm
Gesloten breedte 140cm
Gesloten lengte +/- 190cm
Gewicht +/- 80kg
Laddertype Telescoopladder
Extra luifel Optie
Ondertent Optie
Schoenenzakken Standaard
Thermotent Nee

Roofnest Condor 2 XL - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Stel hier je vraag over de Roofnest Condor 2 XL

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.