Thule Autana 3

Tweepersoons daktent inclusief ondertent.

Thule Autana 3 daktent
Thule Autana 4 daktent New Defender

Deze daktent is sinds december 2023 niet meer op de markt. Bekijk eventueel:

De Thule Autana 3 is een tweepersoons daktent. Ondanks dat Thule zelf aangeeft dat deze voor 3 personen geschikt is, vinden wij het 140cm brede matras beter voor 2 personen. De Thule Autana 3 daktent wordt standaard geleverd met een ondertent.
De ondertent zorgt ervoor dat je het gehele seizoen op pad kan. Is het wat frisser in het voor of na seizoen dan rits je gemakkelijk de ondertent eronder waardoor je een afgesloten geheel krijgt en wind geen kans meer krijgt.
Wanneer je een klein kacheltje in de voortent plaatst (pas op niet te dicht tegen het doek aan) dan verwarm je binnen enkele minuten de ruimte tot een aangename temperatuur.

De Thule Autana 3 is een breedteslaper dit zorgt ervoor dat je een compact pakket op de auto hebt liggen. De ondertent wordt standaard meegeleverd bij de daktent.
De Autana daktent is een softcover daktent, hierdoor heeft hij wat meer ruimte in zijn hoes, dit zorgt ervoor dat je je slaapzak in de tent kan laten liggen als je hem opklapt.
De ondertent kan je niet mee opklappen, deze zal je los in de bijgeleverde tas in de auto moeten bewaren.

De telescopische ladder van de Autana 3 klap je mee in de daktent deze ladder heeft een maximale lengte van 230cm.

De Thule Autana 3 is een tweepersoons daktent. Het matras heeft een breedte van 142cm, doordat de daktent een afgesloten geheel is voelt een 142 brede daktent vaak als zeer ruim. De ondertent is ruim genoeg om met 2 a 3 personen op stoelen in te zitten.

Eigenschappen Thule Autana 3

De Thule Autana 3 is gemaakt van hoogwaardige, UV- en schimmelbestendige materialen (gecoate 600 denier 260G polykatoen).
Standaard wordt de daktent geleverd met een 6,5 cm dik matras.
De Autana 3 kan je uiteraard ook zonder ondertent opzetten. Dan heb je zoals we in daktentland noemen een droge instap. Altijd droog je trapje oplopen! Het blokkeert wel je uitzicht.
De Thule Autana 3 heeft uitzetijzers waardoor je luifeltjes bij de ramen krijgt, dit zorgt ervoor dat de regen geen kans heeft om binnen te komen. De Autana is van binnen een donkere tent, zelf bij de Noordkaap zal je hierdoor lekker slapen en niet om 4 uur in de ochtend wakker zijn.

Wanneer je de ondertent van de Autana 3 wilt installeren doe je dat zeer gemakkelijk door hem aan de droge instap te ritsen.
De ondertent heeft standaard twee grote ramen met muggengaas, een grote opening (naar de auto toe, zodat je altijd bij je spullen in de auto kan) en een deur zodat je gemakkelijk je ondertent in kan komen.

Bij alle daktenten adviseren we een anti-condensmat dit zorgt ervoor dat er minder condensvorming in de daktent ontstaat.

LET OP: De ondertent heeft een hoogte van 2 meter, dit wil zeggen dat je daktent op twee meter hoog gemonteerd moet zijn. Wanneer hij veel lager is dan dat krijg je de ondertent niet mooi afgespannen en zal er water in blijven staan.

Specificaties

Merk Thule
Type daktent Breedteslaper
Personen 2 personen
Kleur Groen Grijs
Coverkleur Grijs
Cover Soft
Matrasmaat 140 x 240
Binnenhoogte +/- 110cm
Gesloten hoogte +/- 30cm
Gesloten breedte 120cm
Gesloten lengte +/- 140cm
Gewicht -
Laddertype Telescoopladder
Extra luifel Nee
Ondertent Standaard
Schoenenzakken Optie
Thermotent Optie

Thule Autana 3 - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Stel hier je vraag over de Thule Autana 3

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.