Thule Autana 4

De familie daktent van Thule, standaard inclusief ondertent.

Thule Autana 4 daktent
Thule Autana 4 gesloten

De Thule Autana 4 is een ruime daktent voor het hele gezin. De Thule Autana 4 daktent wordt standaard geleverd met een ondertent.
De ondertent zorgt ervoor dat je het gehele seizoen op pad kan. Is het wat frisser in het voor- of naseizoen dan rits je gemakkelijk de ondertent eronder waardoor je een afgesloten geheel krijgt en wind geen kans meer krijgt.
Wanneer je een klein kacheltje in de voortent plaatst (pas op niet te dicht tegen het doek aan) dan verwarm je binnen enkele minuten de ruimte tot een aangename temperatuur.

De Thule Autana 4 is een breedteslaper dit zorgt ervoor dat je een compact pakket op de auto hebt liggen. De ondertent wordt standaard meegeleverd bij de daktent.
De Autana daktent is een softcover daktent, hierdoor heeft hij wat meer ruimte in zijn hoes, dit zorgt ervoor dat je je slaapzak in de tent kan laten liggen als je hem opklapt.
De ondertent kan je niet mee opklappen, deze zal je los in de auto moeten bewaren in een losse tas.

De telescopische ladder van de Autana 4 klap je mee in de daktent, hij heeft een lengte van max. 230cm.

De Thule Autana 4 is een echte familie daktent. Het matras heeft een breedte van 183cm, ruim genoeg dus om met het hele gezin in te slapen. De ondertent zorgt ervoor dat je hier met het hele gezin kan dineren, een spelletje spelen of de mooiste knutselwerken kan maken.

Eigenschappen Thule Autana 4

De Thule Autana 4 is gemaakt van hoogwaardige, UV- en schimmelbestendige materialen (gecoate 600 denier 260G polykatoen).
Standaard wordt de daktent geleverd met een 6,5 cm dik matras.
De Auatna 4 kan je uiteraard ook zonder ondertent opzetten. Dan heb je zoals we in daktentland noemen een droge instap. Altijd droog je trapje oplopen! Nadeel is wel dat deze bult boven de trap het uitzicht belemmerd.
De Thule Autana 4 heeft uitzetijzers waardoor je luifeltjes bij de ramen krijgt, dit zorgt ervoor dat de regen geen kans heeft om in te regenen. De Autana is van binnen een donkere tent, ideaal wanneer je de kinderen wil laten geloven dat het echt nog veel te vroeg is om een spelletje te spelen.

Wanneer je de ondertent van de Autana 4 wilt installeren doe je dat zeer gemakkelijk door hem aan de droge instap te ritsen.
De ondertent heeft standaard twee grote ramen met muggengaas, een grote opening (naar de auto toe, zodat je altijd bij je spullen in de auto kan) en een deur zodat je gemakkelijk je ondertent in kan komen.

Bij alle daktenten adviseren we een anti-condensmat dit zorgt ervoor dat er minder condensvorming in de daktent ontstaat.

LET OP, de ondertent heeft een hoogte van 2 meter, dit wil zeggen dat je daktent op twee meter hoog gemonteerd moet zijn. Wanneer hij veel lager is dan dat krijg je de ondertent niet mooi afgespannen en zal er water in blijven staan.

Specificaties

Merk Thule
Type daktent Breedteslaper
Personen 4 personen
Kleur Grijs
Coverkleur Grijs
Cover Soft
Matrasmaat 180 x 240
Binnenhoogte +/- 110cm
Gesloten hoogte +/- 30cm
Gesloten breedte 120cm
Gesloten lengte +/- 180cm
Gewicht -
Laddertype Telescoopladder
Extra luifel Nee
Ondertent Standaard
Schoenenzakken Optie
Thermotent Optie

Thule Autana 4 - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Stel hier je vraag over de Thule Autana 4

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.