Thule Foothill

De eerste klaptent die je niet over de breedte maar over de lengte klapt.

Thule Foothill daktent Rav4
Daktent Foothill Thule

De Thule Foothill is een tweepersoons daktent die uniek is in zijn vorm.
De Foothill is namelijk wel een klaptent maar niet eentje die over de breedte vouwt maar juist over de lengte. Dit zorgt ervoor dat er ruimte op je dak overblijft waar je nog fietsen, kajaks of andere lading kan opbergen voor je rei

De ingeklapte Thule Foothill daktent heeft een breedte van slechts 61 cm, de helft van de meeste daktenten die op de markt zijn. Ondanks zijn compacte reisformaat, heeft de uitgevouwen tent net zoveel binnenruimte als een traditionele 2-persoons tent. Om de tent op te zetten, vouw je hem gewoon uit en zet je de telescopische stokken uit. Wanneer de tent is opgevouwen, steekt hij door zijn lage ontwerp slechts 24 cm boven de dakdragers uit. Dit zorgt voor een aerodynamische profiel en zorgt ervoor dat de tent buiten het seizoen minder opslagruimte inneemt in een garage.

De Thule Foothill is gemaakt van topmaterialen en heeft zware testen doorstaan in zowel de echte wereld als in Thule’s testfaciliteiten van wereldklasse. De Thule Foothill is gemaakt om lang mee te gaan zodat je je kan richten op wat echt belangrijk is, op avontuur met vrienden en gezin.

Eigenschappen Thule Foothill

Deze unieke daktent kan aan beide kanten van de auto gemonteerd worden. De uitzetijzers zorgen ervoor dat het niet in kan regenen.

De daktent is voorzien van een grote instap, waar je lekker in de ochtend met je voeten naar buiten bungelend een kopje koffie kan drinken.
De Thule Foothill is voor alle seizoenen en bestemmingen geschikt, of je nu naar de Spanje gaat om de bergen te beklimmen of op zoek gaat naar het Noorderlicht (voordeel deze daktent is heel donker van binnen, hierdoor kan je zelfs in het hoge noorden lekker slapen zonder wakker te liggen van het licht).

Bij alle daktenten adviseren we een anti-condensmat dit zorgt ervoor dat je minder condensvorming krijgt in je daktent.

Prijswinnaar

De Thule Foothill won in 2021 de ISPO prijs, de jury verklaring was als volgt.

“De ene helft van het autodak voor de tent, de andere voor sportuitrusting: een briljante en tegelijkertijd eenvoudige maar ongekende transportoplossing. De hoes van de opgevouwen tent dient ook als een brede en waterdichte buitentent. Alle componenten maken indruk met hun materiaalkeuze en uitstekende afwerking.”

Specificaties

Merk Thule
Type daktent Lengteslaper
Personen 2 personen
Kleur -
Coverkleur Zwart
Cover Soft
Matrasmaat 122 x 213
Binnenhoogte +/- 90cm
Gesloten hoogte +/- 25cm
Gesloten breedte 61cm
Gesloten lengte +/- 210cm
Gewicht -
Laddertype Telescoopladder
Extra luifel Nee
Ondertent Nee
Schoenenzakken Optie
Thermotent Optie

Thule Foothill - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Walt - 18 oktober 2022

Beetje smal matras, maar verder een prima tent. Ik heb hem voor een leuke prijs bij Daktent.nl kunnen kopen. Montage is ook makkelijk.

Stel hier je vraag over de Thule Foothill

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.