Thule Outset trekhaaktent

De Thule trekhaaktent, de Outset is geen daktent, maar een tent welke je eenvoudig op de trekhaak van je auto plaatst, vergelijkbaar met een fietsendrager. Ideaal voor als de daklast van de auto geen daktent aankan of je met extra personen wilt kamperen.

Thule Outset trekhaak tent
Thule Outset gesloten ingeklapt

Binnen een minuut staat de tent klaar, waardoor je snel en gemakkelijk je tijdelijke verblijf hebt opgezet. Bovendien slaap je met deze tent net als een daktent niet rechtstreeks op de grond, wat prettig is bij hevige regenval en grondkou.

Een handige functie is dat je de tent kunt loskoppelen van de trekhaak, waardoor je de auto weer vrij hebt voor andere activiteiten, zoals de omgeving verkennen of een boodschap doen..

De Outset heeft een eigen verhoogd platform, met vier onafhankelijk verstelbare poten, zodat je hem waterpas kunt zetten. In tegenstelling tot een grondtent hoef je geen vlakke of gladde plek te vinden om comfortabel te kunnen slapen.

Op welke auto kan de Thule Outset?
Uiteraard heb je een trekhaak nodig, maar wat zeker belangrijk is is dat de kogeldruk minimaal 75kg aankan. De Thule Outset kan dus op veel auto’s geplaatst worden.

Specificaties

Merk Thule
Type daktent -
Personen 2 personen
Kleur Grijs
Coverkleur Zwart
Cover Soft
Matrasmaat 140 x 220
Binnenhoogte +/- 115cm
Gesloten hoogte +/- 75cm
Gesloten breedte 90cm
Gesloten lengte +/- 140cm
Gewicht +/- 70kg
Laddertype -
Extra luifel Nee
Ondertent Nee
Schoenenzakken Nee
Thermotent Nee

Thule Outset trekhaaktent - Foto's en media

Reviews van onze klanten

Team Daktent - 1 februari 2024

Beste Doede, Dank voor het bericht. Je kunt de tent bestellen via onze webshop, maar ook per mail via info@daktent.nl De Thule Outset staat dan in mei 2024 voor je klaar. Uiteraard installeren wij deze en leggen de tent uit. Groet Team Daktent

Doede van Velzen - 1 februari 2024

Kan ik deze tent voorbestellen?

Stel hier je vraag over de Thule Outset trekhaaktent

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.