Dare To Be Different daktent

Dare To Be Different is gespecialiseerd in betaalbare outdoor producten; met een beperkt assortiment aan daktenten legt men de nadruk op de grote mogelijkheden hierin.

Zo kan de Dare To Be Different daktent (140L en 180L) worden voorzien van een ondertent, welke verkrijgbaar is in twee verschillende lengtematen, waardoor er nagenoeg altijd een passende optie beschikbaar is voor de auto. De tevens optionele DTBD Penta luifel (sinds 2018 ook de Quatro) zorgen voor een mooie aanvulling op de DTBD daktenten.

DTBD breidt steeds verder uit. In maart 2021 is de hardcover daktent, genaamd Miles, aan het assortiment toegevoegd. Tevens komen er jaarlijks nieuwe accessoires bij. Eind 2017 heeft DTBD de kookkist gelanceerd.

Dare To Be Different Daktenten

DTBD is bekend geworden door de 140S en de 140L modellen

Begin 2019 is de 180L daktent aan het assortiment toegevoegd, in 2021 de Miles en in 2022 de Aniewhere.

Bekijk alle Dare To Be Different daktenten

Daktent Dare to be different Defender 110

Dare To Be Different Accessoires

Dare To Be Different heeft een aantal accessoires om het daktentkamperen nog aangenamer te maken.

Van kookkist tot ondertent.

De kookkisten zijn verkrijgbaar in 3 maten. Ideaal voor wanneer je compact op pad wil maar geen gedoe met moeilijke opberg mogelijkheden. De kookkisten bevatten niet alleen een kooktoestel maar ook alles wat je in de keuken nodig hebt.

Meer weten over de super ondertent van DTBD kijk dan ook hieronder op de link. Hou bij een ondertent rekening met de hoogte van je auto.

Alle Dare To Be Different Accessoires

Dare To Be Different Reserveonderdelen

Een daktent is een gebruiksartikel, er kan altijd iets kapot gaan. Dare To Be Different heeft diverse reserveonderdelen beschikbaar.

De meeste onderdelen zijn los te verkrijgen via onze webshop. Staat er een reserveonderdeel niet bij, neem dan contact met ons op.

Dare To Be Different daktent ladder