Je wilt een daktent uitproberen, hebt thuis geen opslagmogelijkheid of je vindt het gewoon fijn dat de installatie altijd geregeld wordt en je elk jaar het nieuwste model meekrijgt. Een daktent huren in plaats van kopen is zo gek nog niet.

Selecteer
We hebben een ruime selectie van de beste daktenten in ons assortiment, maar welke daktent past nou bij je? Via de servicewijzer van daktenthuren.nl kan je eenvoudig bekijken welke daktent geschikt is voor jouw auto.

Reserveer
Heb je de keuze gemaakt en je hebt het reserveringsformulier ingevuld, dan laten we je zo snel mogelijk weten of de gewenste daktent beschikbaar is in de opgegeven periode. De bevestiging volgt per mail… Geregeld? mooi, de voorpret kan beginnen :-).

Installeer
Op de afgesproken datum rij je de auto in de Daktent Drive-Thru, naast onze showroom in Baarn. Heb je gekozen voor eigen installatie, dan ligt de daktent klaar inclusief een duidelijke montagehandleiding. Heb je gekozen voor de optionele montageservice, dan monteren wij de daktent.

Na een kop koffie en de overige formaliteiten kan de vakantie beginnen. Totaal neemt dit alles 30 á 40 minuten in beslag.

Heb je nog vragen of wil je ons assortiment bekijken? We hebben in onze showroom in Baarn ook alle huurdaktenten opgesteld.

Selecteer

Showroom daktenten

Bekijk direct ons aanbod van daktenten of gebruik de servicewijzer.

Reserveer

Dare To Be Different 140L daktent

Vul het reserveringsformulier in om de daktent van jouw keuze te reserveren.

Installeer

Daktent Ford Galaxy Yuna sheepie

De daktent wordt gemonteerd in onze Daktent Drive-Thru naast de showroom in Baarn.

Geniet

Hilux daktent series 3

Nu ben je klaar voor het avontuur. Niet afhankelijk van anderen! On the road