Volvo V70 daktent Yuna
Inspired by:

Een daktent huren, hoe gaat dat in z’n werk?

21 december 2020

Je wilt een daktent uitproberen, hebt thuis geen opslagmogelijkheid of je vindt het gewoon fijn dat de installatie altijd geregeld wordt en je elk jaar het nieuwste model meekrijgt. Een daktent huren in plaats van kopen is zo gek nog niet.

Selecteer
We hebben een ruime selectie van de beste daktenten in ons assortiment, maar welke daktent past nou bij je? Via de servicewijzer van daktenthuren.nl kan je eenvoudig bekijken welke daktent geschikt is voor jouw auto.

Reserveer
Heb je de keuze gemaakt, bekijk dan welke daktenten beschikbaar zijn via de bookingstool op www.daktenthuren.nl. Na de boeking bevestiging volgt per mail direct de bevestiging… Geregeld? mooi, de voorpret kan beginnen :-).

Installeer
Op de afgesproken datum rij je de auto in de Daktent Drive-Thru, naast onze showroom in Baarn. Heb je gekozen voor eigen installatie, dan ligt de daktent klaar inclusief een duidelijke montagehandleiding. Heb je gekozen voor de optionele montageservice, dan monteren wij de daktent.

Na een kop koffie en de overige formaliteiten kan de vakantie beginnen. Totaal neemt dit alles 30 á 40 minuten in beslag.

Heb je nog vragen of wil je ons assortiment bekijken? We hebben in onze showroom in Baarn ook alle huurdaktenten opgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl