Eezi-Awn

Het Zuid-Afrikaanse merk Eezi-Awn bezit ruim 34 jaar aan traditie en is één van de grotere fabrikanten op het gebied van daktenten, luifels, roof racks en bijbehorende accessoires.

Eezi-Awn heeft productontwikkeling hoog in het vaandel staan; men opereert in het hogere segment van de markt en er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. De gebruikte materialen kunnen tegen een stootje en zijn getest onder de zwaarste omstandigheden. Niet voor niets gebruiken de grootste 4×4 verhuurbedrijven van Zuid-Afrika de producten van het merk Eezi-Awn.

Eezi-Awn Daktenten

De daktenten van Eezi-Awn zijn gemaakt van de beste kwaliteit doek en ritsen.

Het daktent gamma van Eezi-Awn omvat o.a. de modellen Jazz, Fun, Series 3, T-Top Xklusiv, Family, Dart, Blade, Stealth en Globe Tracker. In Europa zijn met name de Jazz, Series 3, Blade, Stealth Dart en T-Top Xklusiv populair.

Bekijk alle Eezi-Awn daktenten

Range Rover Classic daktent Series 3 1600 eezi awn

Eezi-Awn Roof Racks

Eezi-Awn roof racks

Het K9 roof rack van Eezi-Awn is een revolutionaire vooruitgang in de expeditie-stijl roof racks; Het is dunner, lichter, sterker, stiller, meer functionele, aerodynamischer, duurzamer en meer esthetisch dan de concurrentie.

Alle Eezi-Awn roof racks

Roof rack eezi awn los rek

Eezi-Awn Accessoires

Naast de daktenten heeft Eezi-Awn een aantal accessoires om het daktentkamperen nog aangenamer te maken.

Eezi-Awn, de naam komt van Awning (luifel). De Eezi-Awn 270 bat wing luifel is hun paradepaardje ondertussen is de luifel familie flink gegroeid met de volgende andere opties:

Alle Eezi-Awn accessoires

Defender 270 luifel eezi awn

Eezi-Awn Reserveonderdelen

Een daktent is een gebruiksartikel, er kan altijd iets kapot gaan. Eezi-Awn heeft (nagenoeg) alle reserveonderdelen beschikbaar.

De meeste onderdelen zijn los te verkrijgen via onze webshop. Staat er een reserveonderdeel niet bij, neem dan contact met ons op.

Eezi-Awn T Top scharniertje