Front Runner

De legende zegt dat Front Runner ontstaan is tussen een 1988 Land Cruiser 70 en een 1992 Mercedes G-wagen in Botswana, rond een kampvuur, dicht bij een majestueuze Baobab, tussen olifantensporen, door een handvol vrienden uit Zuid-Afrika met een achtergrond in ingenieurswetenschappen, design, productie en off-road racen.

Ze merkten heel wat tekortkomingen in de uitrusting die ze meenamen tijdens hun verkenningstocht. Daarom beslisten ze om hun gedeelde passie voor avontuur met 4×4-wagens samen te bundelen en zo nieuw, slim en stevig materiaal te ontwerpen. Uitrusting die sterker is dan… wel, zoals zij het zelf zeggen ‘sterker dan de olifanten aan de waterpoel en dit in slechts 1 klik.’

En vooraleer de maan zich overgaf aan de zon, ontstond Front Runner.

We gebruikten de slopende Afrikaanse wildernis als proefterrein. Front Runner focust zich bovendien op een liefdevolle maar strenge benadering om onze producten te ontwikkelen. Met beide voeten gericht naar de toekomst, maar licht sentimenteel voor de ideeën uit het verleden, werd een gemeenschappelijke benadering voor het ontwerp van de producten snel overboord gegooid ten gunste van innovatie, nieuwe materialen en betere fabricagemethodes.

Vandaag de dag hebben onze producten een welverdiende reputatie (al zeggen we het zelf) door hun kwaliteit, slim ontwerp en duurzaamheid. Onze productiefaciliteit net buiten Johannesburg in Zuid-Afrika heeft een eigen lasersnijmachine, een machine voor de poederlak en het buigen. Onze CAD-producten worden ontworpen door een team van ingenieurs en gebouwd door bekwame vakmannen in onze ISO-9001 : 2015 gecertificeerde fabriek.

Onze bagagerekken, watertanks, tenten, luifels, schuiven en campingaccessoires worden gebruikt door toevallige kampeerders, de V.N., overlanders, ngo’s, outdoor enthousiasten en extreme sporters over de hele wereld.

Dit is de oorsprong van ons bestaan. Deel het met je vrienden en familie. Rond een kampvuur. En als je het volledige effect wil ervaren, zorg er dan voor dat je in onze stoelen zit, dicht bij onze tenten en met onze bagagerekken op je wagen.

Front Runner Accessoires

Front Runner heeft een aantal accessoires om het daktent kamperen nog aangenamer te maken.

Denk hierbij aan compacte stoelen, een anti-condensmat en een hoeslaken op maat.

Alle Front Runner Accessoires

frontrunner-expander-stoel

Front Runner Reserveonderdelen

Een daktent is een gebruiksartikel, er kan altijd iets kapot gaan. heeft Front Runner diverse reserveonderdelen beschikbaar.

De meeste onderdelen zijn los te verkrijgen via onze webshop. Staat er een reserveonderdeel niet bij, neem dan contact met ons op.

Frontrunner daktent logo