Hapro / De Waard

De Hapro daktent is samen met De Waard ontwikkeld en vanaf eind 2023/begin 2024 verkrijgbaar, maar al eerder te zien in onze showroom in Baarn. Hapro is al jaren een beproefd merk op het gebied van fietsendragers, dakkoffers, en dakdragers. De Waard is een oer-Hollands bedrijf dat al 75 jaar lang tenten bouwt. Daktent.nl is blij dit Nederlandse merk te kunnen tonen in de showroom.

Hapro
VDL Hapro is een innovatief, internationaal bedrijf dat in 1982 is opgericht en gevestigd is in Nederland, in het Zeeuwse Kapelle. Ze leggen zich toe op de ontwikkeling, productie en assemblage van zonne- en huidverbeteringsapparatuur en ontwikkelen en produceren dakkoffers, fietsendragers, dakdragers en sinds 2023 ook daktenten onder hun travel merk Hapro. Door jaren van innovatie en productontwikkeling zijn we met onze succesvolle merken Hapro en Luxura uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markt.

De Waard
In 1947 werd oprichter Machiel geïnspireerd door een vriend om een stormvaste tent te maken. In Nederland staat De Waard bekend als hét merk dat staat voor kwaliteit en stormvaste tenten.

Hapro Daktenten

Hapro heeft alleen daktenten met een harde schaal.

2 Types daktenten. De lengteslapers en de breedteslapers. De Vista is hun meest bekende ontwerp. De Condor is verkrijgbaar in 2 maten en klapt open naar de zijkant van de auto.

Bekijk alle Hapro daktenten

Hapro Vista daktent

Hapro Accessoires

Hapro heeft een aantal accessoires om het daktentkamperen nog aangenamer te maken.

Hapro heeft onder andere een luifels welke omgebouwd kan worden tot voortent.

Alle Hapro Accessoires

Hapro daktent logo

Hapro Reserveonderdelen

Een daktent is een gebruiksartikel, er kan altijd iets kapot gaan. Hapro heeft diverse reserveonderdelen beschikbaar.

De meeste onderdelen zijn los te verkrijgen via onze webshop. Staat er een reserveonderdeel niet bij, neem dan contact met ons op.

Hapro Vista daktent (7)