Bedankt voor je bericht!

Bedankt voor je bericht! We zullen binnenkort contact met je opnemen.

 • Om mijn passie voor paragliden te kunnen uitleven, ben ik afhankelijk van goed weer. Vandaar dat ik op zoek ging naar een vakatieoplossing die flexibel en betaalbaar was. Ben in de afgelopen 2 jaar, verschillende keren, met de Columbus daktent op pad geweest en ben zeer tevreden met de service van Daktent.nl

  Danny Siebeler
 • Vandaag een Jimba Jimba met luifel en luxe matras aangeschaft. Kwamen voor een hardtop tent maar het goede advies van Marcel zorgde dat de keuze op deze daktent viel. Prachtige zaak, deskundig advies en over 2 weken halen we de spullen op… een aanrader!

  Hans Miltenburg
 • We hebben enorm genoten van dit knusse huisje op onze Renault Kangoo. De service en enthousiaste uitleg van Marcel waren perfect. En hij schroefde de daktent ook nog even op onze dakdragers.

  Sjaak en Karin
 • Het was de eerste keer dat ik een daktent heb gebruikt, maar kan het iedereen van harte aanraden. Ik heb veel regen gehad tijdens mijn tripje, maar daar heeft deze tent absoluut geen moeite mee. Ook de flexibiliteit en professionaliteit van marcel vond ik top!.

  Thomas Wieringa
 • Nu voor de 2de x een daktent gehuurd voor een kampeerweekend. Goede service van de heren, helpen met plaatsen, duidelijke uitleg erg vriendelijk en flexibel qua openingstijden. Wakker worden op het dak van je eigen auto is geweldig en kinderen vinden het helemaal fantastisch.

  Mark Maaskant
 • De service bij aanschaf van de tent was helemaal super. De tent is snel en goed gemonteerd, alles duidelijk uitgelegd, en een kopje koffie erbij. Deze heren hebben hart voor het werk en spreken uit eigen ervaring en werken met plezier. Het is geen verkoop product om winst te maken, maar een product die met liefde wordt uitgelegd en verkocht. Ze luisteren goed naar de wensen en als het niks is zeggen ze even goed “nee”.

  Maarten en Valarie

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres!

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp