iKamper

De iKamper Skycamp (voorheen Sky4x) daktent is een innovatieve daktent welke een hardcover met het principe van een uitklaptent combineert, waardoor je een ruime hard cover daktent krijgt. iKamper zag in 2014 het levenslicht en wordt geproduceerd in Zuid-Korea. Het gewicht bedraagt 75kg, dit is inclusief matras en ladder, zodat deze door twee personen kan worden geïnstalleerd.

Dankzij de universele montagebeugel is de iKamper Sky4x compatibel met de meeste dakdrager systemen.

iKamper is van oorsprong d.m.v. een Kickstarter project tot stand gekomen, de Skycamp komt nu voor het eerst ook in Europa op de markt. Daktent.nl had de primeur van deze daktent; op 22 november 2017 werd het eerste exemplaar in Nederland geleverd te Baarn.

Sinds 2019 is er een extra model bijgekomen, de X-Cover, deze daktent heeft als voordeel dat er 50kg aan bagage meegenomen kan worden bovenop de ingeklapte daktent. Tevens is er een upgrade gedaan op de Skycamp onder de naam Skycamp 2.0 (beschikbaar vanaf april 2019). Bekijk hier de voornaamste wijzigingen.

iKamper Daktenten

iKamper is met name bekend door de Skycamp daktenten

Na de iKamper Skycamp zijn er een aantal modellen bijgekomen. Denk hierbij aan de X-Cover en in 2023 de Voyager DOT duo en solo.

Bekijk alle iKamper daktenten

iKamper mini Rocky Black

iKamper Accessoires

iKamper heeft een aantal accessoires om het daktentkamperen nog aangenamer te maken.

Van kookkist tot beveiligingsset.

Alle iKamper Accessoires

Organizer iKamper

iKamper Reserveonderdelen

Een daktent is een gebruiksartikel, er kan altijd iets kapot gaan. iKamper heeft diverse reserveonderdelen beschikbaar.

De meeste onderdelen zijn los te verkrijgen via onze webshop. Staat er een reserveonderdeel niet bij, neem dan contact met ons op.

iKamper bevestigingsset 2.0