James Baroud daktenten

Ruim 20 jaar geleden begon dit Portugese merk met de ontwikkeling van daktenten in eigen huis voor de 4×4 markt. James Baroud is vanaf de start al een pionier in de markt; men was immers niet volledig tevreden met hetgeen er toen op de markt aangeboden werd. Een voormalige chauffeur uit de Parijs-Dakar rally werd zelfs aangenomen om ieder James Baroud model uitvoerig te testen.

Het merk James Baroud staat voor innovatie en gebruiksgemak. James Baroud is tegenwoordig uitgegroeid tot een speler van formaat, naast Europa is de USA een belangrijke afzetmarkt voor James Baroud geworden. De fabriek staat echter nog steeds waar het allemaal begon, in Porto. Het tentdoek van een James Baroud daktent komt echter uit Nederland, dit wordt door TenCate gefabriceerd.

James Baroud is met name bekend om haar harde schaal daktenten. Uniek hierin is dat, tegen een meerprijs (en een langere levertijd), de klant zelf de kleur van de daktent schaal kan bepalen; er kan gekozen worden uit maar liefst 213 RAL kleuren.

James Baroud daktent

James Baroud modellen

Vision

James Baroud Vision daktent Landcruiser Toyota

Discovery

James Baroud Discovery daktent zwart (3)

Space

Citroen C5 daktent break James Baroud

Evasion

James Baroud Evasion daktent

Extreme

James Baroud Extreme Evolution daktent wit (5)

Explorer

metallian camper maxi met daktent

Grand Raid

James Baroud Grand Raid daktent wit (4)

Alle James Baroud

James Baroud daktent