James Baroud

Ruim 20 jaar geleden begon dit Portugese merk met de ontwikkeling van daktenten in eigen huis voor de 4×4 markt. James Baroud is vanaf de start al een pionier in de markt; men was immers niet volledig tevreden met hetgeen er toen op de markt aangeboden werd.

Een voormalige chauffeur uit de Parijs-Dakar rally werd zelfs aangenomen om ieder James Baroud model uitvoerig te testen.

Het merk JB staat voor innovatie en gebruiksgemak. JB is tegenwoordig uitgegroeid tot een speler van formaat, naast Europa is de USA een belangrijke afzetmarkt voor James Baroud geworden. De fabriek staat echter nog steeds waar het allemaal begon, in Porto. Het tentdoek van een James Baroud daktent komt echter uit Nederland, dit wordt door TenCate gefabriceerd.

James Baroud Daktenten

James Baroud is met name bekend om haar harde schaal daktenten.

Uniek hierin is dat, tegen een meerprijs (en een langere levertijd), de klant zelf de kleur van de daktent schaal kan bepalen; er kan gekozen worden uit maar liefst 213 RAL kleuren

Bekijk alle James Baroud daktenten

Citroen C5 daktent break James Baroud

James Baroud Accessoires

James Baroud heeft een aantal accessoires om het daktentkamperen nog aangenamer te maken.

James Baroud heeft onder andere Thermotenten, losse luifels etc.

Alle James Baroud Accessoires

James Baroud Tunnel Space Links

James Baroud Reserveonderdelen

Een daktent is een gebruiksartikel, er kan altijd iets kapot gaan. James Baroud heeft diverse reserveonderdelen beschikbaar.

De meeste onderdelen zijn los te verkrijgen via onze webshop. Staat er een reserveonderdeel niet bij, neem dan contact met ons op.

James Baroud klem