Daktent op Jeep Cherokee

De Jeep Cherokee is de ultieme auto voor een daktent. De Cherokee hoort wat ons betreft standaard uitgerust te zijn met een slaapplek op het dak. Let wel op: Er zijn verschillende soorten Cherokee. De XJ is een ideale daktent auto. De Grand Cherokee zonder open dakrails heeft wel een uitdaging. Heb je een Grand Cherokee? Neem dan contact met ons op over de mogelijke benodigde aanpassingen.

De daktenten welke voor de meeste Cherokee modellen geschikt zijn, zijn zowel lengte- als breedteslapers. Wil je zeker weten dat jouw Cherokee geschikt is, meet deze dan even op en selecteer de gegevens via de Daktent Check Tool.

Lengteslapers
Bij dit type daktent lig je in de lengte op het dak van jouw auto.

Breedteslapers
Breedteslaper zijn in gesloten toestand een kleiner (en met name korter) pakket is dan de lengteslapers. Voordeel van zo’n klapdaktent is dat het een lang matras is als de daktent opengeklapt wordt en je door de grootte van het matras welke ontstaat na het uitklappen zelfs met 4 personen in de daktent kan slapen.

Ondertent
De Cherokee is hoog genoeg om een daktent met ondertent te kunnen gebruiken. Wil je minder opzetgedoe en toch privacy? Ook hier hebben we diverse oplossingen voor.

In onze showroom in Baarn staan veel geschikte daktenten opgesteld. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je al dakdragers of een roofrack, neem deze dan mee, dan checken we die ook meteen.