Daktent op Jeep Commander

De Jeep Commander is de ultieme auto voor een daktent. De Commander hoort wat ons betreft standaard uitgerust te zijn met een slaapplek op het dak.

De daktenten welke voor de meeste Commander modellen geschikt zijn, zijn zowel lengte- als breedteslapers. Wil je zeker weten dat jouw Commander geschikt is, meet deze dan even op en selecteer de gegevens via de Daktent Check Tool.

Lengteslapers
Bij dit type daktent lig je in de lengte op het dak van jouw auto.

Breedteslapers
Breedteslaper zijn in gesloten toestand een kleiner (en met name korter) pakket is dan de lengteslapers. Voordeel van zo’n klapdaktent is dat het een lang matras is als de daktent opengeklapt wordt en je door de grootte van het matras welke ontstaat na het uitklappen zelfs met 4 personen in de daktent kan slapen.

Ondertent
De Commander is hoog genoeg om een daktent met ondertent te kunnen gebruiken. Wil je minder opzetgedoe en toch privacy? Ook hier hebben we diverse oplossingen voor.

In onze showroom in Baarn staan veel geschikte daktenten opgesteld. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je al dakdragers of een roofrack, neem deze dan mee, dan checken we die ook meteen.