Daktent op Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is de ultieme auto voor een daktent. De Wrangler hoort wat ons betreft standaard uitgerust te zijn met een slaapplek op het dak. Let wel op: Indien de Wrangler een bouwjaar heeft van vóór 2021 neem dan contact met ons op over de mogelijke aanpassingen.

Na de aanpassing passen veel verschillende soorten daktenten op de Wrangler. Daktenten welke opengeklapt worden met een maximale matrasbreedte van 220cm met of zonder ondertent, maar ook daktenten welke omhoog geklapt worden met een maximale breedte van 145cm zijn hiervoor geschikt.

De daktenten welke voor de Wrangler geschikt zijn, zijn zowel lengte- als breedteslapers.

Lengteslapers
Bij dit type daktent lig je in de lengte op het dak van jouw auto.

Breedteslapers
Breedteslaper zijn in gesloten toestand een kleiner (en met name korter) pakket is dan de lengteslapers. Voordeel van zo’n klapdaktent is dat het een lang matras is als de daktent opengeklapt wordt en je door de grootte van het matras welke ontstaat na het uitklappen zelfs met 4 personen in de daktent kan slapen.

Ondertent
De Wrangler is hoog genoeg om een daktent met ondertent te kunnen gebruiken. Wil je minder opzetgedoe en toch privacy? Ook hier hebben we diverse oplossingen voor.

In onze showroom in Baarn staan veel geschikte daktenten opgesteld. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je al dakdragers of een roofrack, neem deze dan mee, dan checken we die ook meteen.