Mooie upgrade voor de Jimba Jimba

Wederom komt Sheepie Products met een geweldige innovatie. De reeds bekende Jimba Jimba daktent heeft een upgrade gehad. Het 2018 model (leverbaar vanaf oktober 2017) wordt opgezet d.m.v. 2 gasveren. Met deze doorontwikkeling laat Sheepie Products zien dat ze vooruitlopen in de markt.

De vernieuwde Jimba Jimba ontvouwt zich met een simpele handeling d.m.v. de 2 gasveren tot een geweldige slaapplaats bovenop de auto.
Standaard wordt de Jimba Jimba uitgerust met een afneembare uitschuifbare aluminium ladder (6,5 kg) en een extra dik matras (maat 200x120cm [medium] of 200x140cm [large]). Een naadloos passende luifel.

De binnentent is gemaakt van polykatoen; een materiaal welke lichter is en minder vocht opneemt dan katoen, waardoor het tentdoek sneller droogt. De fly (buitentent) is gemaakt van polyoxford met PU coating; een bijzonder waterafstotende stof, welke tevens ook ademende eigenschappen bezit.

Uiteraard kunt u deze topper bij Daktent.nl in de showroom bezichtigen.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Aarzel niet om deze te stellen onderaan dit bericht. Je hoeft niet in te loggen.

Meer info en prijzen.