Jimba Jimba 2018-04-24T21:32:37+00:00

Jimba Jimba daktent

Het origineel. Lichtgewicht en aantrekkelijk design. Eenvoudig handmatig in- en uitklapbaar, het gepatenteerde frame is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en deze daktent weegt slechts 39 kg (Large +3kg). Tevens is er sinds eind 2017 de Jimba Jimba Automatic. Ook met dit innovatieve systeem is Sheepie de eerste op de Europese markt. Met een simpele handeling ontvouwt de tent dmv 2 gasveren tot een geweldige slaapplaats bovenop de auto. In het 2018 model zijn nog enkele kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd, waaronder de ritsen en een aanpassing in het frame.

De binnentent is gemaakt van polykatoen; een materiaal welke lichter is en minder vocht opneemt dan katoen, waardoor het tentdoek sneller droogt. De fly (buitentent) is gemaakt van polyoxford met PU coating; een bijzonder waterafstotende stof, welke tevens ook ademende eigenschappen bezit.

Standaard wordt de Jimba Jimba uitgerust met een afneembare uitschuifbare aluminium ladder (6,5 kg) en een extra dik matras (maat 200x120cm [medium] of 200x140cm [large]). Een winterhoes, een naadloos passende luifel of een voor-/ondertent (vanaf mei 2018) zijn opties om nog meer te genieten van deze kwaliteitstopper.

Jimba Jimba daktent Mercedes

Alle maten en prijzen
Jimba daktent ondertent
Jimba daktent zwart grijs
Daktent trailer
JImba Jimba Automatic daktent