Jor9en.nl gaat op reis en neemt mee

jor9en.nl gaat op reis en neemt mee

1 maart 2023

Een daktent verkopen vinden we natuurlijk leuk bij Daktent.nl, maar nog leuker is het om te horen waar mensen zijn geweest en hoe ze de reis met de daktent hebben ervaren. Zo deelde Jor9en.nl zijn reisverhaal met ons. Onderbouwt door prachtige foto’s, die je laten verlangen naar je eerst volgende trip.

Hierbij het verhaal van jor9en gaat op reis en neemt mee..

Jor9en.nl gaat op reis en neemt mee

Tijdens wat gescrold te hebben op Instagram stuitte ik op iemand met een daktent. Dat leek me tof, kamperen op je eigen auto! De vraag nu was of het ook op mijn auto kon, want dat is niet per se de ‘doorsnee kampeerauto’. Na klein onderzoek vond ik een man in Engeland op YouTube met dezelfde auto… en daktent! Direct de zaterdag die op deze dag volgde stond ik in de hemel op aarde: de winkel van daktent.nl. Elke daktent van alle merken die er bestaan in 1 ruimte. Binnen een half uur wist ik welke tent er voor mijn auto geschikt was en mocht ik de tent een weekendje testen. Na nog geen 2 keer opzetten wist ik het zeker: ik moet zo’n tent.

Jor9en.nl gaat op reis en neemt mee

Enkele weken later stond ik met mijn eigen daktent in Zuid-Italië. Nu enkele jaren later zijn we nog zonder sprankeltje spijt verder. Vele kilometers heeft de tent op mijn dak gezeten. Van de bergen in Zwitserland tot de Waddeneilanden in Nederland, overal waar je hem openklapt is jouw ‘thuis’. Binnen 30 seconden is een weiland om te toveren tot jouw slaapplek voor de nacht. Een slaapplek met comfort: de tent is ruim van binnen, heeft een heerlijke matras en houdt warmte tegen of laat juist frisse lucht toe. De tent is net zo gemakkelijk in te klappen als op te zetten, waarbij je jouw slaapspullen gewoon kunt laten liggen.

Ook is er in de daktent ruimte voor mijn slaapzak en kussens. Op deze manier houd ik dus enorm veel ruimte over voor alle andere kampeerspullen in mijn auto. Het ideale van de daktent is, is dat je gemakkelijk het centrum van een grote stad in rijdt. De tent neemt nauwelijks ruimte in als hij ingeklapt is, eenmaal open vormt het een heerlijk 2-persoonsbed. Vanuit de trap is het mogelijk je schoenen op te hangen, waardoor het binnen schoon blijft. Schoon blijft de tent ook, aangezien de stof enorm licht is en goed schoon te houden!Jor9en.nl gaat op reis een neemt mee

Op @jor9en.nl kun je mijn avonturen met de daktent volgen. Ieder jaar maak ik meerdere tripjes. Dit is aan de ene kant mogelijk door mijn baan als leerkracht, maar ook lokt de daktent uit tot op vakantie gaan. In Nederland zijn enorm veel kleine campings, waarbij je de tent hebt staan voor je het door hebt. Tijd dus om er ook een te kopen!

Reisverhaal insturen

Heb jij ook een mooi reisverhaal welke je met ons en andere reizigers wilt delen? Stuur hem naar info@daktent.nl tav Suzanne.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl