Daktent op Defender 147

De Landrover Defender is de ultieme auto voor een daktent. De Defender hoort wat ons betreft standaard uitgerust te zijn met een slaapplek op het dak.

Op een Defender passen veel verschillende soorten daktenten. Daktenten welke opengeklapt worden met een maximale matrasbreedte van 220cm met of zonder ondertent, maar ook daktenten welke omhoog geklapt worden met een maximale breedte van 145cm zijn hiervoor geschikt.

Klapdaktent worden naar de zij-, achter- of voorkant van de auto uitgeklapt en steunen op het trappetje. Daktenten welke omhoog uitklappen hebben ook een trappetje, maar deze staat aan de zijkant van de daktent en dient niet als ondersteuning.

Ondertent
De Defender is hoog genoeg om een daktent met ondertent te kunnen gebruiken. Ook is het mogelijk om een Roofrack te plaatsen zodat er ook andere spullen mee kunnen op het dak en eventueel ook een luifel te plaatsen.

In onze showroom in Baarn staan veel geschikte daktenten opgesteld. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je al dakdragers of een roofrack, neem deze dan mee, dan checken we die ook meteen.

Defender 147 met daktent foto's