Daktent op New Defender 110

De New Defender 110 is een ideale daktent auto. Het lange dak zorgt ervoor dat er veel geschikte daktenten zijn. Hieronder een aantal voorbeelden om een New Defender 110 om te bouwen tot camper.

In onze showroom in Baarn staan veel geschikte daktenten opgesteld. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je al dakdragers of een roofrack, neem deze dan mee, dan checken we die ook meteen. Heb je de new Defender nog in bestelling staan en twijfel je over het originele roofrack? neem dan eerst contact met ons op, of kom alvast naar onze showroom in Baarn.

De daktenten welke voor de New Defender 110 geschikt zijn, zijn zowel lengte- als breedteslapers.

Lengteslapers
Bij dit type daktent lig je in de lengte op het dak van jouw auto.

Breedteslapers
Breedteslaper zijn in gesloten toestand een kleiner (en met name korter) pakket is dan de lengteslapers. Voordeel van zo’n klapdaktent is dat het een lang matras is als de daktent opengeklapt wordt en je door de grootte van het matras welke ontstaat na het uitklappen zelfs met 4 personen in de daktent kan slapen.

Ondertent
De Defender is hoog genoeg om een daktent met ondertent te kunnen gebruiken. Ook is het mogelijk om een Roofrack te plaatsen zodat er ook andere spullen mee kunnen op het dak en eventueel ook een luifel te plaatsen.