Wild Land Lite Cruiser

Wild Land lanceert lichtste daktent

13 januari 2023

Ben je op zoek naar de lichtste daktent op de markt, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Lees dan verder, want wij hebben hem gevonden…

Wild Land Lite CruiserWild Land, een premium fabrikant van daktenten met meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van outdoor producten, brengt in 2023 een nieuw model daktent op de markt, de Lite Cruiser 120 daktent.

De Lite Cruiser daktent is geschikt voor 2-personen en is ideaal voor zowel grote als kleine auto’s. De daktent is met slechts 38 kg één van de lichtste daktenten van Europa. Dankzij dit ‘ultralichte’ gewicht en het compacte verpakkingsformaat is deze daktent ook uitermate geschikt voor elektrische auto’s. De mooie raampartijen zorgen voor een heerlijk uitzicht. Bij slecht weer kunnen de ramen compleet dichtgeritst worden, waardoor er een gezellige binnenruimte ontstaat. De meegeleverde lange telescoopladder van 230cm zorgt ervoor dat er geen extra opzetstuk benodigd is bij auto’s van 200cm hoog.

Klein pakket, fijne binnenruimte
Ondanks dat het pakket op de auto erg klein is, lengte 125cm, breedte 108cm en hoogte slechts 23cm, ontstaat er na het uitklappen een fijne leefruimte. Een hoogte van 95cm, een matrasbreedte van 120cm zorgt voor een slaapplek voor 2 personen. Ben je langer dan 185cm, dan adviseren we om een kijkje te nemen bij de Yuna 140, deze heeft een matrasmaat van 140x250cm.

Stevig tentdoek
De tent is gemaakt van ripstop polykatoen, waardoor het tentdoek licht, maar toch duurzaam is. De zwarte tentfly heeft aan de binnenzijde een zilvercoating, zodat de daktent ook bij in hoogzomer een goede afweer heeft tegen de hitte. Het innovatieve aluminium frame met lamellenvloer vermindert het gewicht en condensatie. Op deze lammellenbodem ligt de binnentent, waarvan de onderzijde gemaakt is van een stevig waterdicht doek.

Lite Cruiser 120 daktentNieuwe hoes maakt het nog makkelijker
De hoes is gemaakt van ultasoft 600D Oxford. Door de innovatieve clips heb je de hoes in een mum van tijd verwijderd waarna je de daktent eenvoudig uitklapt. De hoes is matzwart, waardoor deze een chique uitstraling heeft. Bij het gebruik van de daktent kan de hoes compact worden opgevouwen.

Bekijk meer info en prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp