Luifels voor bij een daktent

Daktent.nl levert naast alles soorten daktenten ook luifels / awnings. Er zijn verschillende soorten luifels. Luifels welke aan de daktent zelf vastgemaakt worden en losse luifels welke aan de dakdragerset of het roofrack vastgemaakt wordt.

Discovery iKamper luifel

De luifels welke aan de daktent zelf vastgemaakt worden zijn bijvoorbeeld de Jimba Jimba plus luifel of de iKamper luifel. Voordeel hiervan is dat (vooral bij lagere auto’s) de luifel hoog hangt. Heb je een lage auto, dan is dit de oplossing voor een goede schaduwplek naast de auto.

Daktent luifel auto

De luifels welke aan de dakdragerset of het roofrack vastgemaakt wordt zijn bijvoorbeeld de Lite luifel van Eezi-Awn welke als een strak pakket langs de auto vervoert wordt. Doordat dit type luifel net boven de autodeur hangt (op de dakdrager-/roofrackhoogte), zijn deze minder geschikt voor lagere auto’s.

Daktent luifel auto 270

Ook de 270 graden luifels zijn ideaal voor hogere auto’s zoals de Defender, Discovery en (bedrijfs)bussen. De 270 graden luifels vouwen uit als een waaier achter de auto langs. Voorbeelden van de 270 graden luifels zijn de Eezi-Awn Bat wing , de Alu-Cab 270 luifel en de DTBD Penta luifel.

Daktent luifel foto’s