Maggiolina daktent

De Maggiolina van Autohome, ’s werelds meest bekende hard cover daktent. Gemaakt voor de zwaarste omstandigheden en daarom ook geliefd voor het ruigere 4×4 werk.

De Maggiolina is verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren (waaronder de populaire Black Storm editie). De daktent openen en sluiten gaat d.m.v. een solide slingermechanisme. Het toegepaste tentdoek (Dralon®) op de Maggiolina, is van een bijzonder goede kwaliteit en tevens heeft deze speciale stof ademende eigenschappen; een must voor dit specifieke model daktent. Het gestroomlijnde geïsoleerde tentdak van de Maggiolina is voorzien van een uitgekiend ventilatiesysteem, welke verder bijdraagt aan een verhoging van het comfort.

In gesloten toestand is er ruimte voor uw hoofdkussens, slaapzak of dekbed. Leverbaar in Small, Medium, Large en enkele uitvoeringen zijn er ook in een extra lange X-Long uitvoering.

Maggiolina Grand Tour

Maggiolina Grand Tour >>

De Grand Tour uitvoering biedt ingeklapt de meeste interieurruimte van de Maggiolina reeks; hierdoor kan er extra bagage worden meegenomen. Leverbaar in Small, Medium en Large. Bovendien zijn de Small en Medium uitvoering te voorzien van extra dakdragers; hierdoor kan er bovenop de daktent nog bijvoorbeeld een surfplank worden meegenomen.

Maggiolina Extreme Forest >>

Speciaal ontworpen voor de echte off-road fans. Het tentdak van de Maggiolina Extreme is versterkt en voorzien van dakrails; hierdoor kan je bovenop je daktent bijvoorbeeld een reservewiel kwijt. De Forest editie heeft een groene kleur en de ingang kan ook vanaf de bovenkant worden open geritst. Leverbaar in Small en Medium.

Maggiolina Extreme daktent discovery

Airlander small maggiolina daktent Audi A4

Maggiolina Airlander (Plus) >>

De Airlander is er in een Classic en Plus uitvoering. Een comfortabele en relatief lichtgewicht daktent; leverbaar in Small, Medium en Large. De Small en Medium uitvoering zijn ook leverbaar als X-Long, deze speciale versie is 20cm langer.

Maggiolina Extreme >>

Speciaal ontworpen voor de echte off-road fans. Het tentdak van de Maggiolina Extreme is versterkt en voorzien van dakrails; hierdoor kan je bovenop je daktent bijvoorbeeld een reservewiel kwijt. Leverbaar in Small en Medium.

No image available daktent

daktent defender maggiolina safari

Maggiolina Safari >>

Het tentdak van de Safari uitvoering heeft wat meer afgeronde vormen en een aerodynamisch design. De opbouw van de bak is versterkt en de Safari wordt geleverd in een speciale kleurstelling. Verkrijgbaar in Small, Medium en Large. De Small en Medium uitvoering zijn ook leverbaar als X-Long, deze speciale versie is 20cm langer.

Carbon Fiber Series – 50th Anniversary >>

Deze speciale editie heeft een aerodynamisch lichtgewicht tentdak van koolstofvezel i.p.v. polyester; ook op een kleiner model auto kan deze versie gemonteerd worden. Verkrijgbaar in Small en Medium.

No image available daktent

Maggiolina daktent uitklappen

Bevestig de handel

Draai de daktent omhoog

Stop en plaats de ladder

Maggiolina daktent foto’s