Daktenttrailer

Nieuw bij Daktent.nl, de daktenttrailer

2 november 2022

Nieuw bij Daktent.nl, de daktenttrailer

De daktent-trailer is een ideale aanhanger voor een daktent. Deze trailer is specifiek ontworpen voor het daktentkamperen.
De daktenttrailer is een enkelassige gesloten ‘offroad-look’ bagagewagen met afsluitbare, spatwaterdichte deksel en specifiek ontworpen om een daktent op te monteren.

Offroad look
De trailer is een bagagewagen met offroad-look. Standaard voorzien van offroad banden en traanplaat spatborden. Standaard wordt de aanhanger geleverd in een zwarte kleur wat het een echte eye-catcher maakt.

Geschikt voor elke daktent
De aanhanger voorzien van een extra verstevigde dakrail en heeft de deksel versterkte gasveren welke aan de binnenzijde extra ondersteund worden met een verstevigingsplaat. Hiermee wordt het draagvermogen van de deksel verhoogd tot 250 kg, zodat er nagenoeg elke daktent op gemonteerd kan worden.

Diverse Accessoires
Standaard is de trailer al uitgerust met diverse opties. Ondanks dit zijn er diverse accessoires beschikbaar om de daktenttrailer nog beter/persoonlijker te maken. De trailer is o.a. uit te breiden met diverse handige maar ook stoere accessoires, zoals een Jerrycan, watertank met kraantje, schuiflade en disselslot.

Daktenttrailer in een notendop

  • Standaard geremd
  • Onafhankelijke wielophanging
  • Anti-slip vloer met 4 sjorbeugels
  • Deur: rechts achter scharnierend
  • In hoogte verstelbaar neuswiel
  • 2 ondersteuningspalen
  • Op eigen kenteken inclusief papieren

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl