Foothill-daktent

Nieuw model voor Thule

28 november 2020

Met deze nieuwe Foothill daktent van Thule Tepui (lancering april 2021) hoef je geen spullen achter te laten welke van pas komen bij een actieve vakantie. Ingeklapt beslaat de Thule Tepui Foothill daktent slechts de helft van de breedte van de dakdragers, zodat er naast de daktent andere bagage (denk aan een fiets, kano of surfplank) geplaatst kan worden. Eenmaal uitgeklapt ontstaat er voldoende ruimte in deze daktent voor twee personen. De Thule Tepui Foothill daktent is in Europa beschikbaar vanaf april 2021. Voorbestellen is reeds mogelijk.

Thule-Foothill-daktent-geslotenInnovatief ontwerp zorgt voor meer ruimte op het dak
De nieuwe Thule Tepui Foothill daktent geeft avonturiers de vrijheid om comfortabel te kamperen en niets achter te laten. Bij een ingeklapte daktent blijft er een breedte van slechts 60 cm over, dat betekent dat de Foothill tijdens het reizen de helft is van de breedte van de meeste daktenten; uitgeklapt is de daktent ruim genoeg voor twee volwassenen. Het Italiaanse merk Autohome heeft met de Overcamp daktent reeds een soortgelijk concept.

Opzetten en inrichting
Het opzetten van de Foothill daktent is snel en makkelijk. Het kan door één persoon worden uitgevoerd doordat er gebruik wordt gemaakt van interne telescopische framestangen. Eenmaal opgezet zien we een brede instap naar een ruime binnenzijde, extra grote panoramische vensters en dubbele dakramen.

Alle informatie over de Foothill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl