Twee nieuwe modellen voor Sheepie Products

2018 is nog maar net voorbij en Sheepie Products laat zich alweer van zijn beste kant zien. Nadat het inmiddels in Europa gevestigde merk in 2015 met de eerste elektrische daktent (Outback Electric) op de markt kwam hebben ze niet stil gezeten. Al snel werd de populaire Jimba Jimba (in diverse uitvoeringen) en de Gascoyne hardcover aan het assortiment toegevoegd. Vanaf januari 2019 zijn hier de Yuna en de Pimbee bijgekomen. Vooral de laatstgenoemde is een noviteit zoals we van Sheepie® mogen verwachten.

Pimbee daktent, hard- of softcover?
Is het een hard- of een softcover? Op het eerste gezicht lijkt het een strakke platte hardcover daktent te zijn. Als we de Pimbee nader bekijken worden we verrast. De cover blijkt van PVC. De bovenkant van deze daktent oogt als hardcover door het strak opgespannen doek in een aluminium frame. Dit zorgt voor een lichtgewicht en snel op te zetten daktent met de voordelen van een hardcover. Bijkomend voordeel is dat de Pimbee ingeklapt erg plat is, slechts 12cm. We verwachten dat meer fabrikanten zullen volgen met deze innovatieve kap, aangezien het grootste nadeel van de reeds bestaande hardcovers het gewicht betreft.

Yuna daktent
De Yuna daktent is de nieuwe broer van de Jimba Jimba. Met hetzelfde type frame heeft Sheepie® ook hier het gewicht weten te beperken tot slechts 47 kilo (inclusief ladder). De Yuna is in tegenstelling tot alle eerdere modellen van Sheepie een klapdaktent, dat betekent een klein pakket op het dak tijdens vervoer, maar eenmaal uitgeklapt ontstaat er een matrasoppervlakte van 140 x 250cm of voor de grotere variant zelfs 160x250cm. Door het toevoegen van de Yuna aan het assortiment heeft Sheepie Products nu voor elk type auto een geschikte oplossing.

Levertijd
De Pimbee en de Yuna zijn inmiddels beiden in de showroom van Daktent.nl in Baarn te bewonderen. De Yuna 140 is beschikbaar vanaf maart/april 2019, de Yuna 160 volgt daarna en de Pimbee daktent komt in de loop van 2019 op de Europese markt. Voorbestellingen zijn reeds mogelijk. Tevens zal de Yuna ook in de verhuur komen via www.daktenthuren.nl.

Benieuwd naar alle modellen uit de Sheepie® range? Ze zijn te bewonderen in onze daktentenshowroom in Baarn.

Pimbee daktent – Hard- of softcover?

Pimbee daktent

Yuna daktent – De grote broer van de Jimba

Yuna daktent open