Nieuwe aluminium hardcover

Primeur!

Daktent Eezi-Awn BladeWederom heeft DAKTENT.NL in Baarn een primeur in daktentland. De allereerste Blade daktent van Eezi-Awn is op 25 september 2018 gearriveerd vanuit Zuid-Afrika en vanaf die dag ook te beleven in de showroom.

De geheel nieuwe Blade daktent van Eezi-Awn is een revolutionaire aerodynamische hardcover daktent van aluminium. Ontworpen en vervaardigd in de Eezi-Awnfabriek in Johannesburg Zuid-Afrika. Met meer dan 36 jaar ervaring in de tentbranche weet Eezi-Awn wat nodig is om de ​​aluminium hardcover naar een hoger niveau te tillen. Open de twee roestvrijstalen sloten, geef een duwtje en de twee sterke gasveren openen de daktent binnen enkele seconden. Met hetzelfde gemak klap je de daktent ook weer in om de roadtrip te vervolgen.

Materiaal

Het tentdoek is 280 grams zwaar ripstop canvas. Alle ramen en horren zijn voorzien van dikke YKK-ritsen. Een geïntegreerde luifel aan de achterzijde zorgt voor extra ventilatiemogelijkheid, ook als het regent. Het dikke schuimmatras met hoge dichtheid zorgt voor een ultieme slaapplek. De aluminium ladder heeft uitgeschoven een lengte van 230 cm lang en kan in de daktent vervoert worden, de meegeleverde canvas tas zorgt ervoor dat het matras niet vies wordt.

Meer info over de Blade daktent

 

2018-09-28T11:49:56+00:00

2 Comments

  1. G. Leferink 30/11/2018 at 11:46 - Reply

    Mooi! Ben benieuwd! Defender met daktent komt ooit nog voor mij.Nu eerst een Vitara met de Jimba daktent. Bevalt al jaren prima 🙂

  2. Erik 14/11/2018 at 23:19 - Reply

    Afgelopen weekend bij daktent in Baarn langs geweest om de Blade in levende lijve te zien. Ik ben zeer gecharmeerd van de tent. In januari gaan we hem laten plaatsen en we kunnen echt niet wachten om hiermee te gaan reizen. We bouwen onze Defender 90 om tot camper en deze daktent is het startpunt. Zodra de auto uit de stalling is plaatsen we een foto.

Leave A Comment