Blade daktent met dakdragers

Nieuwe aluminium hardcover

28 september 2018

Primeur

Wederom heeft DAKTENT.NL in Baarn een primeur in daktentland. De allereerste Blade daktent van Eezi-Awn is op 25 september 2018 gearriveerd vanuit Zuid-Afrika en vanaf die dag ook te beleven in de showroom.

De geheel nieuwe Blade daktent van Eezi-Awn is een revolutionaire aerodynamische hardcover daktent van aluminium. Ontworpen en vervaardigd in de Eezi-Awnfabriek in Johannesburg Zuid-Afrika. Met meer dan 36 jaar ervaring in de tentbranche weet Eezi-Awn wat nodig is om de ​​aluminium hardcover naar een hoger niveau te tillen. Open de twee roestvrijstalen sloten, geef een duwtje en de twee sterke gasveren openen de daktent binnen enkele seconden. Met hetzelfde gemak klap je de daktent ook weer in om de roadtrip te vervolgen.

Materiaal

Het tentdoek is 280 grams zwaar ripstop canvas. Alle ramen en horren zijn voorzien van dikke YKK-ritsen. Een geïntegreerde luifel aan de achterzijde zorgt voor extra ventilatiemogelijkheid, ook als het regent. Het dikke schuimmatras met hoge dichtheid zorgt voor een ultieme slaapplek. De aluminium ladder heeft uitgeschoven een lengte van 230 cm lang en kan in de daktent vervoert worden, de meegeleverde canvas tas zorgt ervoor dat het matras niet vies wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp