Daktent Normandy

De Normandy daktent, ook wel de Normandy rooftent of Normandy Dachzelt genoemd, is een lichtgewicht daktent met een aluminium frame. De Normandy daktent is het handmatig te bedienen zustermodel van de wat ruimere Outback Electric daktent. Het verschil zit met name in het ontwerp van deze daktent.

Het tentdoek van de Normandy daktent is olijfgroen. De soft cover van PVC is in de kleur zilvergrijs. Voor alle openingen zijn insectenhorren gemonteerd en de matrashoes is afneembaar. De dikte van het matras is er in twee varianten.

Verder wordt de Normandy daktent geleverd met een telescopische ladder welke tot maximaal 230 cm gaat. Deze maat is in de meeste gevallen voldoende en hierdoor is deze ladder ook geschikt voor de meeste 4×4’s. Deze ladder mag niet in de daktent vervoerd worden. Er is eventueel een hoes verkrijgbaar waar u deze aluminium ladder in kunt vervoeren. Bij de Outback Electric daktent wordt deze ladderhoes standaard meegeleverd.

Om het in-/uitklapmechanisme van telescopische ladders goed te laten functioneren, is het belangrijk om zandaanslag zoveel mogelijk te vermijden. Dit kan worden voorkomen door de ladder tijdens het inklappen schoon te maken.

De Normandy daktent is er in twee verschillende maten, met een matrasmaat van 200x120cm en een matrasmaat van 200x140cm.

Ook een luifel is leverbaar voor de Normandy daktent. Deze is gemaakt van polyoxford, dit is een lichte en waterafstotende stof. Deze luifel wordt aangeklikt op het buitenframe van de reeds bestaande luifel.

Of de Normandy daktent ook geschikt is voor uw auto, hangt van een aantal factoren af. Dit geldt overigens voor alle daktenten. Wij kunnen u van een uitgebreid advies voorzien en bij ons kunt u de daktenten ook eerst vergelijken.

Daktent.nl levert de Normandy daktent gewoon uit voorraad.

Daktent.nl verkoopt en verhuurt daktenten, door onze ervaring en door ons uitgebreide netwerk in de markt hebben wij veel ervaring; voor iedere toepassing de juiste daktent!

Meer info over de Normandy daktent.

rooftent normandynormandy daktent